reklama

cokolada


reklama

Prosim poradte,Slnko
Toto je pre mna nocna mora:ako uhladzate cokoladu,ak nerobite potahovanu tortu,ale klasicku oliatu cokoladou.ako to robite,ze je to take jednotvarne a hladke?????

Pozrite si aj


reklama


reklama

na vychladnutu tortu nanašaj štetcom čokoládu ked tam budu nerovnosti zober fen a zo vzdialenosti 10-15 cm ju fenom zohrievaj krásne sa zleje a zbytočna čokoláda stečie,tortu si daj na tvrdu podložku ked ju budeš prenášat aby sa ti čokoláda nepopraskala apodlož mriežku aby bola torta nad urovnou plechu a podnu plech aby mala kam čokoláda stekat pozri moju dobošovu v albume tu som patlala nebola som spokojná až ma napadlo ju vyfenovat bola dokonalá-aspon čo sa čokolády týkalo

Dám si tortu dobre stuhnúť a potom ju polejem čokoládou a dlhým nožom rozotieram. Opakujem to dva a niekedy aj tri krát a mám to ako sklo.
Nech sa darí...Slnko

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama