cokolada
Pozrite si aj
http://www.tortyodmamy.sk/?q=content/ako-spravit-dobru-cokoladu - skús si to prečítať...v podstate je tam všetko čo potrebuješ. petra
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tu mám tortu na ktorej je dobre vidieť ako čokoláda stiekla dolu. http://www.tortyodmamy.sk/?q=narodeninove/k-okruhlemu-vyrociu torta je celá jogurtová...želám mnoho zdaru. petra
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
na vychladnutu tortu nanašaj štetcom čokoládu ked tam budu nerovnosti zober fen a zo vzdialenosti 10-15 cm ju fenom zohrievaj krásne sa zleje a zbytočna čokoláda stečie,tortu si daj na tvrdu podložku ked ju budeš prenášat aby sa ti čokoláda nepopraskala apodlož mriežku aby bola torta nad urovnou plechu a podnu plech aby mala kam čokoláda stekat pozri moju dobošovu v albume tu som patlala nebola som spokojná až ma napadlo ju vyfenovat bola dokonalá-aspon čo sa čokolády týkalo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dám si tortu dobre stuhnúť a potom ju polejem čokoládou a dlhým nožom rozotieram. Opakujem to dva a niekedy aj tri krát a mám to ako sklo.
Nech sa darí...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujeeeeeem, velmi ste mi pomohli, mate naaadherne torticky...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prosim poradte,
Toto je pre mna nocna mora:ako uhladzate cokoladu,ak nerobite potahovanu tortu,ale klasicku oliatu cokoladou.ako to robite,ze je to take jednotvarne a hladke?????