Co robit aby sa mi netopil potah K2 a RDI
Pozrite si aj
potriet treba tortu bud maslovym pudingovym,alebo tukovym pudingovym kremom ,ale len bielymzistili sme ze kakao posobilo na hmotu,ked sme mali potretu s cokoladovym kremom a odvtedy potierame iba s bielym a uz je to v pohode
potahujeme K2 dlho ale toto nam nerobi ,a nezalezi na pocasi
aj RDI pouzivame,skus iba s K2 potiahnut,nech sa ti dari
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
I think this board is the proper place to ask you about the activation proccess. My link is not working properly, do you know why it is happening? http://www.tortyodmamy.sk/?e15ba8e4d5baace8a8ecc0a96de,
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj milenka, tak ja by som v prvom rade K2 cez leto úplne vypustila a poťahovala len RDI, robievala som aj z K2-kou ale kôli roseniu a lepeniu v letných meisacoch som ju nechala tak a používam odvtedy len RDI a zatiaľ som nemala problém,plnky robievam maslovo pudingové a ešte s ami nestalo to čo popisuješ ty s RDI a taktiež používam parížsky krém pod poťahovku nerobím zvlášť biely krém, pretože si mylsím že je zbytočné si robiť dva krémy keď to ide aj inak . Ak by si mala ešte nejaké otázky kľudne mi cinkni alebo napíš, rada sa s tebou podelím o svoje skúsenosti.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
1Mimulilinka, dakujem za radu, tento tyzden vyskusam na torte len RDI a uvidim, lebo sa fakt bojim tej svadobnej. Si velmi zlata, urcite ti najblizsie napisem a pokecame)))))))).
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ok budem rada tak veľa šťastia pri tortičkách
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tiiež miešam K2 a RDI ale v pomere 2:1 a nikdy mi to netieklo, počas horúčav v lete sa stalo, že bol poťah trošku lepkavý ale inak nič.Pod poťah dávam väčšinou čokoládový krém šľahaný nad parou a ešte mi nikdy nevytekal.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem za cenne rady, vyskusam)))))
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievcence, a ake mate skusenosti s Pastou Damou Top v lete? Zvykne sa topit alebo nie?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte sikulky, uz asi pol roka robim potahovane torty tak, ze miesam K2 a RDI, ale nikdy som s tym nemala problem, mozno preto, ze byvalo chladno. Lenze teraz, ked sa oteplilo, ked potiahnem tortu, potah sa mi lepi na ruku, ked sa ho dotknem. Ked dam tortu do chladnicky, je v pohode sucha a aj potah drzi tvar, ale akonahle ju vyberiem na zdobenie, je vlhka a ked sa na nu pozriem zboku, tak akoby zacala stekat, jednoducho ten krasny tvar sa zacne vlnit-akoby boli okolo nej obruce, neviem ci chapete co chcem povedat, ale akoby bolo vidno kde je plnka(tamje uzsia)a kde je cesto. Pritom ju robim tak ako vzdy valkam na 3-4 mm a pod potah davam falosny parizsky krem. Uz sa mi to stalo asi pri 3 tortach-odkedy je teplejsie. Ako to riesite vy v lete? Mam velky strach, lebo idem robit velku svadobnu a bojim sa, ze mi toto urobi, predsa tam ju nebudu mat cely cas v chladnicke, ale bude vystavena. Cim je najlepsie potiahnut tortu v lete? Vam tak nesteka a netopi sa? Prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim poradte. Dakujem
)))