Biely krém
Pozrite si aj
Tamik ja som robila uvarením gustinu v mlieku a potom som to vymiešala s maslom. Niekto mi vravel, že gustin je žltý, ale to nie je pravda. Veď posúď tu som ho použila:
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
I think this board is the proper place to ask you about the activation proccess. My link is not working properly, do you know why it is happening? http://www.tortyodmamy.sk/?832df8a9c44f7bb3d83d65f5bdd,
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mircus...a v akom pomere to mlieko a gustin a kolko masla?dakujem....budem coskoro potrebovat pekny biely krem,tak aby som to nepokazila.....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aj ja robím z gustinu alebo aj zo solamylu puding a potom vymiešať s maslom, alebo maslo a palmarin na polovicu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
pozor, maizena Gustin je ,kukuricny skrob to je biele a potom je Gustin Zlaty klas,ten je zlty, ja som si to splietla,uz ked som uvarila kasu som videla ,ze je zlty...ked sa dobre vymiesa palmarin je pekny biely ,len dlhsie trepat...
z cery nie ,ta sa neda vytrepat lebo je to pokrmovy tuk..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Skús bielko s cukrom nad parou je to biele a lesklé
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem pekne všetkým budem skúšať.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Do kremu pridaj belobu.Dostať ju v cukrarskych pomôckach.krem ti zostane krasny biely.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prosim vas a ako vyzera ta beloba je to tuba alebo prasok? ja som to uz hladala a asi som to prehliadla, aky to ma presny nazov?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prosim vas a ako vyzera ta beloba je to tuba alebo prasok? ja som to uz hladala a asi som to prehliadla, aky to ma presny nazov?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prosim vas a ako vyzera ta beloba je to tuba alebo prasok? ja som to uz hladala a asi som to prehliadla, aky to ma presny nazov?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj lienočka.. tu maš tu belobu... z T-fornaxu.. pozri si to.. http://www.peceniehrou.sk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_53_3…
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj Adriana dakujem velmi pekne,pomohla si mi asi som ju fakt prehliadla.nevies náhodou ci je ju mozne kupit aj u p. Stana a za kolko? dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prosím ako robíte biely krém na ozdobovanie.Tu som videla na svadobných tortách pekný biely.Môj je taký žltkastý alebo krémovy.Myslím že tu raz jedna šikulka písala,že ona robi iba tukovú,asi mala na mysli CERU.Neviem,poraďte.Ďakujem Vám.