Náročný na prípravu, ale vyplatí sa ta námaha...odstáty chutí ešte lepšie. Skladujeme len v chladnicke.

Výnos | |
---|---|
Čas prípravy | 1 hod |
Čas varenia / pečenia | |
Celkový čas | 1 hod |
Ingrediencie
1 | plechovka | Tatra mlieko |
6 | kusy | žĺtok |
250 | gramov | biela čokoláda |
1 | plechovka | Salko |
1 | plechovka | kokosové mlieko |
1 1⁄2 | deciliter | biely rum |
1 | deciliter | kokosový likér |
2 | balíky | vanilkový cukor |
1⁄2 | deciliter | mlieko |
Inštrukcie
Najprv spolu zmiesame Tatra mlieko, kokosove mlieko, mlieko, vanilinove cukre, roztopenu bielu cokoladu a 6 zltkov.
Ked to mame rozmixovane v miske alebo hrnci, polozime misku do horuceho vodneho kupela a slahame dovtedy, kym hmota nezhustne (POZOR NEVARIME)
Potom hmotu vyberieme z kupela a vmiesame don SALKO, nechame to vychladnut.
Nakoniec vmiesame rum (konak) a kokosovy liker (alebo MALIBU, ak ho ma niekto doma) a dobre premiesame.
Krem plnime so flias, ktore skladujeme v chlade. NA ZDRAVIE...
KOKOSOVE MLIEKO ja som 200g kokosu zaliala cca 0,5l horuceho plnotucneho mlieka a nechala som odstat niekolko hodin, potom som ho precedila a vyzmykala cez gazu a pouzila som mnozstvo., ktore zodpoveda 1 plechovke TATRA mlieka.
Recepty:
Základné ingrediencie:
- prečítané 3271x
- Pridať nový komentár