Fotopostup na torticku s ganache, tak ako sa to dari mne ;) mozno niekomu pomoze :)
Ganache, návod, Všetko ostatné
Komentáre
Ďakujem ,super postup .
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem za recept aj fotopostupešte by ma zaujímalo,koľko gramov je čokolády a šľahačky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Na 500g cokolady davam 250ml slahacky :)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem , určite vyskúšam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mozno bola ganache velmi tuha a kym ste natrela celu torticku moc stuhla a uz sa nedala pekne vyhladit. treba skusat a najst tu spravnu teplotu tak aby sa vam s ganache co najlepsie pracovalo :) dufam ze druhy pokus sa uz podari lepsie :) drzim palce :)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Super postup
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Super postup, určite vyskúšam, ďakujem.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem,vyskúšam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Teda neviem, ale v originálnych receptoch sa píše, že ganache sa nemá dávať do chladničky ztuhnúť, má byť pri izbovej teplote 2 až 3 hodiny a po úplnom rozpustení čokolády v šlahačke iba zľahka premiešať a potrieť naplnený korpus. Inak ďalší postup, ako máš ty. Ja som robila tak, že som naplnený vychladený korpus natrela, zarovnala nerez stierkou, dala na 20 min. do chladničky ztuhnúť a znovu natrela, ale stierku som mala v nádobe s horúcou vodou a tým, že bola teplá, ganache krásne rozotrela. Vrch som tiež zarovnala nožíkom, namočeným do horúcej vody. Toto som opakovala dvakrát. Tortu máš krásnu, nech sa darí.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem :)
tento postup je tak ako sa to osvedcilo mne a ako sa mi s ganache najlepsie pracuje. Dat to stuhnut do chladnicky a potom trochu ohriat :) Vsak kazdy si musi nas ten jeho sposob ;)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super postupka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
To zalezi od velkosti torty ;) mne to postaci vzdy na cca 24cm priemer torty, zalezi aj od hrubky vrstvy.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
gratulujem pekný výsledok aj postup, určite vyskúšam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
gratulujem pekný výsledok aj postup, určite vyskúšam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super,vďaka za postup
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Super postup!! môžem sa opýtať aké farby používaš na čokoládu? ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tu je pouzita praskova farba riedena alkoholom :)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nádhera...vďaka za postup
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj.Môžem sa opýtať.Na takúto ganache môžem dať poťahovku smartflex?Bude to držať? A ešte ak sa toto môže použivať aj ako krem do torty nebude to potom tiež také tuhé?Ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj, ja potahujem tiez so smatflexom :) predtym ale treba ganache jemne navlhcit a potom dat potahovku, teda aspon ja tak robim a pekne drzi.
A mne osobne v torte nechuti, a ak ano tak potom v inom pomere alebo len tenucka vrstva pod nejaly krem :)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Vďaka za postup, krásne nafotený Keby to aj v skutočnosti išlo tak ľahko, že? Ale ako vo všetkom, aj tu treba len skúšať... ja som ich už zopár robila, ale k takýmto perfektným hranám sa dopracujem až o niekoľko ďalších pokusov (snáď).
Používam ganache aj ako plnku - posledne som pridala mascarpone a bolo to výborné.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakuejem krásne za odpoveď.Tak už viem,že ako krém to používať nebudem.A maš nejaký dobrý krém do torty aby to nebolo take maslové(aby som nemala pocit,že jem len maslo)?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja robím čoko krém tak, že zohrejem 250 ml smotany, do toho cca 180 g čokolády, nechám rozpustiť, vychladiť do druhého dňa a spojím s vyšľahaným maslom s cukrom.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
wau, dakujem za krásny postup, hned ako budem mať možnosť to vyskúšam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
skvelá práca ... nádherná tortička...ďakujem za postup
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nádherná práca, krásna tortička, krásne nafotený postup veľká, veľká vďaka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Janočka, veľmi pekne ďakujem, že si sa s nami podelila o tento skvelý fotopostup . Už na pár tortičiek som si ho vyskúšala a som veľmi spokojná . Ganáž je krásna hnedá a lesklá, žiadne fľiačky a prasklinky. Takže veľké ĎAKUJEM
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujeme za fotopostup