reklama

Fánky - časovo nenáročné na prípravu

Pridal/a LiViera dňa 07. 02. 2016 - 10:35 - Recepty LiViera
Fánky - časovo nenáročné na prípravu , Recepty na drobné pečivo, LiViera

LiViera | Fánky


reklama

Fánky - časovo nenáročné na prípravu a chutné

Ingrediencie
13 polievkové lyžice polohrubá múka
250 millilitrov šľahačková smotana
3 kusy žĺtok
3 polievkové lyžice rum
1 balík vanilkový cukor
100 gramov práškový cukor
  štipka soľ
Postup

Všetky ingrediencie zmiešame a vyformujeme bochník.

Rozvaľkáme, preložíme, trikrát vaľkanie a prekladanie zopakujeme.

Radlom vykrojíme malé štvorčeky, neprekrajujeme uprostred.

Vypražíme vo väčšom množstve oleja. 

Vanilkový a práškový cukor zmiešame a posypeme fánky.

Celkový čas
40 minút
Čas prípravy
20 minút
Čas varenia / pečenia
20 minút
Priemer 5 (1 hlas)

reklama


reklama

Kazuso, Ne, 07. 02. 2016 - 21:45

Že si pripomenula, patrilo by sa ich urobiť. Vždy ich u nás v rodine robili babičky, dajako som zabudla, že u nás v rodine som už babičkou ja Úsmev

LiViera, Ne, 07. 02. 2016 - 22:55

veď aj ja som si spomenula až teraz, na konci fašiangov, keď som videla našu mládež pochovávať basuChichocem sa

Pzuzana, Ut, 09. 02. 2016 - 20:39

ďakujem za recept,určite vyskúšam ,ak keď tento fašiang už asi nie Chichocem sa

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama