reklama

Zakusky v slanom prevedeni

Pridal/a marga222 dňa 09. 10. 2012 - 10:28

Nie je to nič zložité pomazánky aké kto má rád, toustový tmavý chlieb, pomazánkové maslo (na zlepenie syra k chlebíku a ozdobu) a nakrájaný tvrdý syr.

Nie je to dobre vidieť ale tu sú použité pomazánky rodinná, vajíčková a tuniaková. Miesto prostredného korpusu sa dá použiť aj viac vrstiev šunky zlepenej pomazánkovým maslom, komu by nestačili len čisto pomazánky a chcel by tam mat aj kusom maska .

Zakusky v slanom prevedeni, torta, Zákusky, marga222, 1
Priemer 4.4 (7 hlasov)

reklama

reklama

reklama

Komentáre

evatu, Ut, 09. 10. 2012 - 10:55

ÁnoÁno tie rezy vyzerajú úžasne. a receptík by si nemohla priložiť, prosím? TlieskamTlieskamTlieskam

Super!!!! Ja robievam zdobené rolády, ale tieto sú náádhernééé!!!! TlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazyk

Rolády robievam aj ja ale toto sa mi zdá zaújmavejsie a jednoduchšie na prípravu. Úsmev

Dievčatá, nič zložité pomazánky aké kto má rád, toustový tmavý chlieb, pomazánkové maslo (na zlepenie syra k chlebíku a ozdobu) a nakrájaný tvrdý syr. Nie je to dobre vidieť ale tu sú použité pomazánky rodinná,vajíčková a tuniaková. Miesto prostredného korpusu sa dá použiť aj viac vrstiev šunky zlepenej pomazánkovým maslom, komu by nestačili len čisto pomazánky a chcel by tam mat aj kusom meska Chichocem sa .

evatu, Ut, 09. 10. 2012 - 13:46

ÁnoÁno ďakujem za recept. určite to vyskúšam.....u nás slané môžeme Chichocem saChichocem sa

leti, Ut, 09. 10. 2012 - 20:58

perfektnáááááááááá prááááááááca Zlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazyk

Adriana, Ut, 09. 10. 2012 - 23:08

tak to je super napad... dik.. dakedy určite vyskušam... ÁnoÁnoÁnoÁnoTlieskamTlieskam


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama