Čokoplastelína
Pozrite si aj
reklama
reklama
Na túto tému už bolo veľa popísané:
http://www.tortyodmamy.sk/search/node/%C4%8Dokoplastel%C3%ADna - popozeraj, určite čosi nájdeš
Monika
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja si ju ráno vyberiem z chladu a nechám pri izbovej teplote odstáť keď chcem poobede poťahovať a potom to ide dobre - nech sa ti darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
sissi neviem akú maš čokopastelinu, nechaj zachladit potom v rukach len tak ju trošku premies a valkaj, podsypaj solamylom, ja ju nevalkam na žiadnom sáčku, len na pracovnej doske kredenca ale záleži aj od receptu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a ten tvoj recept je aký?...dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Dievčence moje, môžete mi poradiť ako pracovať s čokoplastelínou? Mala by som ju natiahnuť an tortu a neviem ako. Keď je stuhnutá tak sa mi nedá vyvaľkať a keď je mäkká tak sa mi lepí. Ako to robíte vy? Poraďte prosím. Ďakujem