Čokoládová poleva do korpusu
Pozrite si aj
reklama
reklama
ja osobne nemám skúsenosť, ale radšej by som to vymiešala na krém, u nás doma je upiecť dobrý korpus ťažké aj podľa návodu, nie to ho ešte obmieňať
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak korpus sa vydaril...šupla som to tam a basta...snáď neskyslie...ale narástol pekný...)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Zdravím šikulky a šikulkovia...chcela by som sa s vami poradiť....Ostala mi od včera čokopoleva /smotana+čokoláda/ a dnes chcem na stredu piecť čokoládový korpus s rozpustenou čokoládou....mohla by som to tam šupnúť?...má niekto s týmto skúsenosť...neviem ako sa tam zachová tá smotana..či korpus vôbec vyrastie, alebo či sa mi do stredy "nezkyslie"....dakujem za radu...