reklama

čokoládová hmota


reklama

Ahoj, chcem sa opýtať, že akú čokoládu používate na torty a koláče, naposledy som dala na tortu kolieska, čo predávajú v obchode v sáčkoch, dobre tuhla, ale čokoláda sa lámala aj pri krájaní a nožík som namočila do horúcej vody a predtým som používala obyčajú na varenie a roztopila som ju nad parou s Cerou ale ani to nie je ono. Kamarátka čo pečie dáva tú kocku z obchodu, zohreje v mikrovlnke s troškou oleja a je perfektná,ale mne sa v mikrovlnke urobia hrudky a neviem prečo aj keď nedávam dlho no aj tak. Poraďte mi, ako na to.

Pozrite si aj


reklama


reklama

kubka, Po, 07. 02. 2011 - 16:26

ja na koláče aj torty používam čokoládu callebaut je síce drahšia, ale kvalitná....roztápam ju v mikrovlnke po 1min.alebo 30sekundách ju stále pomiešam aby sa nespiekla

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama