Bohušov nastavovaný piškót - nemám odhad.
Pozrite si aj
ak som si to dobre odpísala , v debate k tomuto receptu, p.Bohuš napísal:dávka stačí na dve formy priemer 23cm, alebo jednu priemer 34cm,ak pečieme na plechu(rozmery neboli uvedené)vyjde na 2 a pol- 3 plechy. Mám odskúšanú tortovú formu priemer 23cm stačí polovičná dávka ( z 5 vajec ) a piškóta je krásna vysoká.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Na taký plech ho robím z 8 vajec. Je krásne vysoký.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem, pomohli ste, práve som si bola kúpiť suroviny a idem na to. Ešte raz vďaka .
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som teraz upiekla Bohušov z 10 vajec do formy 31cm,ako mi poradili,a je krasny vysoky...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Majka a ako dlho ho asi pečieš a pri akej teplote. Dík
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
pri 150°C, cca 1 hod.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som ho piekla pri 170st. cca 1 hodinu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tak baby, nakoniec som to piekla v hlbokom plechu, lebo môj nový obdĺžnikový ráfik sa mi nezmestí do rúry . Piekla som z 10 vajec na teplote 150°C asi 45 min. No a musím povedať, že lepší korpus sa mi ešte nepodarilo upiecť. Je krásny, nadýchaný, pružný, vysoký, superrrr
. Teším sa, len ešte aby mi vyšla zajtra tá tvarohová plnka
. Ďakujem za rady a želám krásny večer
.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte dievčatá, opäť potrebujem radu a nikde som to tu nenašla, takže musím predsa len takto. Dnes idem robiť Bohušov nastavovaný piškót na tortu. Ešte som ho nikdy nerobila a vôbec nemám odhad, keďže ho idem robiť do formy o niečo väčšej ako je rozmer A4 výkres, alebo asi tak veľkosť plechu, ale nechcem jednotlivé pláty ale upiecť ho naraz. Potrebujem ho prekrojiť klasicky na tri časti. Myslíte že mám teda robiť dvojitú dávku ? Veľmi pekne vám ďakujem vopred za rady
. 