Toto som piekla jednému chlapcovi k 7 narodeninám.

Podobné obrázky
Komentáre
Sú urobené z marcipánu tak ako aj kolesá a všetky tie pásiky na torte s pridaním čokoládovej potravinárskej farby.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nádherné autíčko,akým krémom si ho zdobila..môžeš mi napísať prosím recept?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Zloženie je jednoduché, palmarín vymiešaný s práškovým cukrom a potom sa do toho postupne zamieša vychladený puding uvarený z mlieka a zlatého klasu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Katka..a týmto krémom je to autičko CELÉ potiahnuté??Aj napriek tomu ťa chcem poprosiť o presný recept..ja niesom cukrárka..neviem koľko čoho má byť,aby to bolo dobre,aby mi to tak pekne držalo na torte..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Všetko je urobené jedným krémom. Ja na jednu tortu vymiešam 1,5 kg palamrínu a 1,2 kg práškového cukru a puding uvarím z 1 l mlieka, 2 vanilkové cukre, 3 zlaté klasy a asi dve až tri polievkové lyžice hladkej múky. Množstvo plnky je potom potrebné prispôsobiť veľkosti torty. 3
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Katka..ďakujem veľmi pekne si zlatučká
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nejako sa zabúdam prihlásiť..tak len aby si trošku vedela s kým píšeš.Volám sa Andrea a ďakujem ešte raz za recept..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nič sa nedeje som rada že som ti pomohla. Pozerala som na tvoju tortu a prosím ťa prezraď mi z čoho je tá tvoja plnka? A tie ozdoby?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj Katka..tá moja torta je úplne jednoduchá..vnútro je klasický tortový korpus a plnka v ňom je vanilková.Ja som dala na pol litra mlieka tri zlaté klasy a jeden palmarín..takže je to taká pudingová plnka..tá tvoja je viac maslová však??(Preto mi vlastne nešlo do hlavy,ako to,že potieraš tortu tým krémom aký dávaš do vnútra.Lebo to moje je puding,ktorý po stuhnutí trošku schne a ten tvoj je ako šľahačka......).. A celá torta je potiahnutá marcipánom..mäkkým.Tú bábiku v strede som robila s tvrdého marcipánu a jediné čo nieje moja práca sú cukríky v strede torty.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem, nie je to až také zložité a výsledný efekt je OK
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
peknučkééééééé
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj dievčatá.Môže mi niektorá poradiť,ako potiahnuť čokoládou tortu?Vždy ju mám tvrdú,potom sa zle torta alebo aj zákusky krájajú.Ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja robím polevu tak,že na 100g čokolády dám 50g ceru a 50-100g olej,podľa toho aká je čokoláda.S obsahom 60% kakaa v čokoláde dám olej viac.Vtedy je mäkšia a pekne sa leskne. Hlavne ju musíš natrieť tenko ak je na hrubo zlé sa krája.Čo sa týka potiahnutia torty ja to robím štetcom...najprv natenko natriem a po zatuhnutí ešte trocha oblejem čokoládou a nožom namočeným v horúcej vode ju pekne vyhladím.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Skvelý nápad. Veľmi pekne. Prosim ťa Katka z čoho sú tie spetné zrkadlá?
