Jarná súťaž

reklama

Auto-Land rover:-)))

Pridal/a Katka123 dňa 06. 10. 2007 - 01:16

Toto som piekla jednému chlapcovi k 7 narodeninám.

Auto-Land rover:-))), torta, Torty autíčka, vláčiky, Katka123, 1

reklama

reklama

reklama

Komentáre

Anonymný (bez overenia), Po, 08. 10. 2007 - 11:35

Skvelý nápad. Veľmi pekne. Prosim ťa Katka z čoho sú tie spetné zrkadlá?Áno Áno Áno

Sú urobené z marcipánu tak ako aj kolesá a všetky tie pásiky na torte s pridaním čokoládovej potravinárskej farby.

Anonymný (bez overenia), Po, 08. 10. 2007 - 18:57

Nádherné autíčko,akým krémom si ho zdobila..môžeš mi napísať prosím recept?

Zloženie je jednoduché, palmarín vymiešaný s práškovým cukrom a potom sa do toho postupne zamieša vychladený puding uvarený z mlieka a zlatého klasu.

Anonymný (bez overenia), Ut, 09. 10. 2007 - 15:08

Katka..a týmto krémom je to autičko CELÉ potiahnuté??Aj napriek tomu ťa chcem poprosiť o presný recept..ja niesom cukrárka..neviem koľko čoho má byť,aby to bolo dobre,aby mi to tak pekne držalo na torte..

Všetko je urobené jedným krémom. Ja na jednu tortu vymiešam 1,5 kg palamrínu a 1,2 kg práškového cukru a puding uvarím z 1 l mlieka, 2 vanilkové cukre, 3 zlaté klasy a asi dve až tri polievkové lyžice hladkej múky. Množstvo plnky je potom potrebné prispôsobiť veľkosti torty. 3

Anonymný (bez overenia), St, 10. 10. 2007 - 20:51

Katka..ďakujem veľmi pekne si zlatučká

Andreah, Št, 11. 10. 2007 - 19:07

nejako sa zabúdam prihlásiť..tak len aby si trošku vedela s kým píšeš.Volám sa Andrea a ďakujem ešte raz za recept..

Nič sa nedeje som rada že som ti pomohla. Pozerala som na tvoju tortu a prosím ťa prezraď mi z čoho je tá tvoja plnka? A tie ozdoby?

Anonymný (bez overenia), Po, 15. 10. 2007 - 20:19

ahoj Katka..tá moja torta je úplne jednoduchá..vnútro je klasický tortový korpus a plnka v ňom je vanilková.Ja som dala na pol litra mlieka tri zlaté klasy a jeden palmarín..takže je to taká pudingová plnka..tá tvoja je viac maslová však??(Preto mi vlastne nešlo do hlavy,ako to,že potieraš tortu tým krémom aký dávaš do vnútra.Lebo to moje je puding,ktorý po stuhnutí trošku schne a ten tvoj je ako šľahačka......).. A celá torta je potiahnutá marcipánom..mäkkým.Tú bábiku v strede som robila s tvrdého marcipánu a jediné čo nieje moja práca sú cukríky v strede torty.

Ďakujem, nie je to až také zložité a výsledný efekt je OKMrkám

kaťa, St, 30. 01. 2008 - 12:12

Ahoj dievčatá.Môže mi niektorá poradiť,ako potiahnuť čokoládou tortu?Vždy ju mám tvrdú,potom sa zle torta alebo aj zákusky krájajú.Ďakujem

Maryka, St, 30. 01. 2008 - 20:53

Ja robím polevu tak,že na 100g čokolády dám 50g ceru a 50-100g olej,podľa toho aká je čokoláda.S obsahom 60% kakaa v čokoláde dám olej viac.Vtedy je mäkšia a pekne sa leskne. Hlavne ju musíš natrieť tenkoMrkám ak je na hrubo zlé sa krája.Čo sa týka potiahnutia torty ja to robím štetcom...najprv natenko natriem a po zatuhnutí ešte trocha oblejem čokoládou a nožom namočeným v horúcej vode ju pekne vyhladím.


reklama

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama