aky mliecny marcipan
Pozrite si aj
reklama
reklama
Však to bolo tu už tísíc krát napísané ako vravíš: a z toho jasne vyplýva, že každá používa iný
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
joj ja som to tak nemyslela
, vsak jasne ze kazdy pouziva iny, ale neviem ze ktory na modelovanie a ktory na potah...potrebovala by som nejake ucelene receptiky...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja robim 300g praskovy cukor a 200g susene mlieko aroma a voda podla potreby aj snim potahujem aj robim ozdoby
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
A neschne ti to moc rychlo alrbo nrmas to moc tvrde po zaschnuti, hlavne ked potahujes?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj, keď som robila s mliečnou hmotou, tak som s týmto receptom poťahovala aj robila ozdoby a šlo to výborne, skús:
http://forum.dortomanie.cz/viewtopic.php?f=11&t=4
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vdaka vam...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Ahojte, viem ze sa to tu uz tisic raz riesilo, aj som dlho pozerala aj citala ale nenasla som kde by bolo tak jasne napisane aky recept pouzivate na mliecny marcipan na potah a na modelovanie. Uz som ho davno nerobila a ten moj stary recept sa mi moc neosvecil.