aky korpus na trojposchodovu tortu
Pozrite si aj
Ja robievam podla poziadaviek zakaznika,ved si to spodne poschodie vzdy vystuz a nemusis sa obavat toho,ze by to vahu vrchneho poschodia neudrzalo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
presne tak, ked ho dobre vystuzis napr. slamkami, nic sa nestane aj ked bude makkucky, tie slamky tu vahu udrzia.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Pises ze rada robis mramorovy,moja svadobna trojposchodova(mimochodom prva ktoru som robila) bola prave z mramoroveho, a druhe a tretie poschodie bolo vystuzene palickami a na nich tacka z kartonu obalena foliou, torta sa sice vraj rychlo zjedla ale bola pevna aj ked bola mramorova
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
baby a cim vytuzujete? slamkami normalnymi, ci mate kupene nieco?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja klasickymi slamkami. 4-6 ks, podla priemerov korpusov
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
slamky..udrzia to dobre?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
niekto dáva ešte do slamky aj špajdlu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja sa slamiek bojim,ja som si kupila take plastove palicky,u pana Kovaca,zarezom noznicami si naznacim kde chcem palicku oddelit a jeednoducho ju zlomim,stoja par centov. Ale inak som vzdy predtym kym som nepoznala palicky,vystuzovala špajlami
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
u pana Kovaca? moze kontakt alebo stranku?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
cukrarskepotreby.eu ale teraz sa stahovali tam nema moc toho nahodeneho,ale treba mu napisat,ma ich urcite
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem od neho som uz aj objednavala
a teraz som mu zetelefonovala a objednala veci tak
mily a ochotny pan
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte kocky, chcem vas opat poprosit o radu. Idem robit trojposchodovu svadobnu tortu. Ake robite korpusy, klasika piskotove cesto? Ja by som chcela urobit rozne aj orechove aj cokoladove. Len my mame radsej korpus ked je vlacnejsi ako taky suchy piskotovy, ale bojim sa ked bude taky maksi aby to tu vahu udrzalo. Nemate nejaky dobry recept? Ja casto robievam mramorovy korpus. A ked chcem orechovy tak pridam namiesto casti muky, cast orechov a je fantasticky. Ale neviem ci je dost pevny na trojposchodovu tortu. Dakujem za kazdu radu.