reklama

Aký korpus na pistáciový krém ?

Gven , 18. 12. 2011 - 22:36

reklama

Ahojte dievčatá, v utorok má čaká pečenie a potrebujem poradiť aký korpus by bol najvhodnejší k pistáciovému krému ? Krém budem šľahať nad parou /vajcia, cukor, potom maslo a pistáciová pasta/ Ďakujem za radu.

Pozrite si aj


reklama


reklama

keli62, Po, 19. 12. 2011 - 08:33

Monika prosím ťa kde kúpim tú pistáciovú pastu?Já som o tom ani nepočula a mám jeden zákusok kde bi sa mi to hodilo.Daj vedieť ak ta to neotravuje.Dakujem vopred. Aj ja si myslím že čokoláda.

Maju ju urcite v Cechach v Almecu, ale neviem, ci maju zastupenie na Slovensku

Spagi, Po, 19. 12. 2011 - 09:31

Aj ja som za cokoladovy.

Tiez by som sa potesila info ohladom tej pasty. Dakujem!

jaja19, Po, 19. 12. 2011 - 14:29

ja som dávala teraz po dvakrát bledý korpus a bolo to v mňamkový, ešte je zbytok v chladničke. ale aj kakaový chcem teraz vyskúšať na vianoce. robila som aj čisto z pudingu je výborný aj iba z pasty, najlepšie je skombinovať oboje, je to výraznejšia pistáciová chuť. Mrkám

Meggie, Po, 19. 12. 2011 - 13:28

Dievčatá a čo tak pistáciový puding? Je to novinka :)

Maja54, Ne, 15. 01. 2012 - 18:00

no ja som minuly tyžden robila kombinaciu orechoveho a kakaoveho cesta,tam som robila krem z pistacioveho pudingu a bol super... Áno

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama