Aký je rozdiel medzi ,,Parížskym krémom a Parížskou šľahačkou,,?
Pozrite si aj
Podla mojho neodbborneho nazoru je parizsky krem: slahacka (zivocisna ci rastlinna) s coko roztopena a vyslahana s maslom, parizska slahacka je bez masla
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Maš dobrý neodborný názor,Ano je to tak
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
srdečná vďaka
....moc...a môžem ten krém kombinovať s ovocím?? hodí sa to k sebe?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
...robim tak ako queen pise a este aj maliny alebo lesnu zmes si k tomu pytaju, vraj skvela kombinacia, hmmm
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
cookerka, presne si to trafila)
Tinka24, skvele k parizaku idu cerstve jahodypopripade banan
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj višne sú super, a dokonca jedna zákazníčka si žiadala ananás
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
queen, veľmi pekne ďakujem...už som to pomaly vzdávala s tou plnkou...ďakujem Vám, všetkým kočeny...vždy sa dá na Vás spolahnúť...ďakujem...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som robil do jojkárskej torty parížák s pomarančovým korpusom postriekaným ešte aj dzusom+sunquickom,no niečo neskutočné,vrelo odporučam......
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
zoliman, srdečne ďakujem...to fakt musí byť výborné...ale recept asi neprezradíte? či? ďakujem moc, moc, moc...prajem peknú nedeľu...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
my mame vzdy parizsku slahacku s visnami. vsetkym to veeeelmi chuti. najprv som robila s bananmi, ale odkedy som urobila s visnami, tak kazdy chce iba taku
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte babenky...
viem, že budem teraz vyzerať ako teliatko, ale fakt to neviem...
mám pred sebou recept na ,,Pravý parížky krém,, ale tu /v receptoch/ sa stále spomína parížska šlahačka...ide o tú rastlinú, tá sa tam pridáva? Je nejaký rozdiel v chuti? tento týždeň ju idem skúsiť do torty a zistila som, že mám s toho hokej...poradíte mi prosím, uveďte ma prosím do obrazu...ďakujem za trpezlivosť a pochopenie...
