Aký džem pod parížský krém a aké ovocie do parižáku
Pozrite si aj
alebo to risknem s marhulami a marhulovym dzemom ?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no ja do parizskeho kremu nedavam nic, pretoze je sam o sebe dobry... ale ak si to zakaznik vyzaduje, tak mu urob taku aku chce, ved on si ju zje
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj ja vždy pod parížsky krém dávam džem a vždy to bol zatial jahodový a dávala som zavárané jahody a bolo to mňaaaaam..nech to chutí...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jahody mi boli zarazene - alergia v rodine ze vraj - tak ja neviem ... stale rozmyslam nad cucoriedkovym dzemom a cucoriedkami v pariž.kreme alebo tymi jeho nestastnymi marhulami - bojim sa jak to s mini dopadne - asi urobim len tak malu skusobnu davku
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a čo tak malinový džem? Ten by bl super k parížskemu krému
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
presne tuto kombinaciu mam odskusanu a je to vyborne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aj ja dávam pod falošný parížky krém vždy nejaký džem - slivkový, ringlotový, jahodový (podľa toho aký mám, ale osvedčil sa mi viac kyselkavý a nie presladaný) a z ovocia vyhrávajú banány. Skúšala som aj jahody ale všetkým chutili viac banány.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja dávam jahodový džem ( ak si to želajú ) a banány ( skúšala som aj jahody, no nie je to ono )... inú kombináciu si zatiaľ nikto ešte nepýtal, každému chutí táto
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja dávam tiež džem jahodový alebo marhuľový a do krému obyčajne čučoriedky zavárané zatiaľ každému chutil
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Katka ja pod parizsky krem davam visnovy kompot ,ktory zahustim Gustinom ...vznikne z toho ako taky dzem ...je to super kombinacia
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja dávam takmer vždy jahodový alebo ríbezľový džem a zavárané jahody. Parížak je síce vynikajúci krém, ale bojím sa, že korupus by bol suchý bez džemu. a to džem ešte riedim štavou z jahôd a tak ho nanášam na korpus. Ale mne veľmi aj čokoládová chuť s višňami a robím niekedy aj tak ako alka36
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj,
ja bezne dávam pod parizak marhul.dzem zmiesany s rumom a troskou vody. cele to necham prevriet a dam vychladit.No a na krem potom banany.
A uz som robila s visnovym frutafilom a na to krem.A bolo to ako visne v cokolade.Fajnove...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja dávam marhuľový džem a banány to je neskutočná kombinácia všetkým to chutí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
višňový frutafil,+ parížsky + višne
ríbezľový džem,malinová džem.maliny,môžu byť aj čučoriedky,
ja dávam aj jahody
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Jahodovy,alebo marhulovy dzem a z ovocia banany.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no ja som niekolkokrat robila kombinaciu jahody a cucoriedky,ludia sa nevedeli dojest!vrelo odporucam,vsetko drobne ovocie ako maliny jahody,cucoriedky cernice sa krasne kombinuju,takze odporucam hocijaky z tychto dzemov z lesneho ovocia a cucoriedky,ja som plnila naplnou do paju je to akoby zele..mnam fakt vyborne posypala som prazenymi mandlami potierala malinovym a jahodovym dzemom a polievala vanilkovym rozvarom,milujem to aj ku vanilkovemu kremu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj, ja vzdy davam do parizskeho kremu ovacie, a je to bud mrazenu lesnu zmes ovocia alebo dala som tam uz aj jahodu a visne, a pod krem rozne druhy lekvaru..nech sa dari
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dievcata DAKUJEM - vidim ze mam z coho vyberat kombinacie - ale ze tu este nikto neskusil tie marhule ... tak mu poviem ze to k sebe nepasuje a nech si da poradit - ach jaj - ...
dufam ze zájazník si tieto stranky nebude citat lebo inak bude vymyslat a nakoniec nic neupaciem xixixi
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj dievčatá šikovnice, potrebujem poradiť : zákazník chce pod parizsky krem dzem a do parižskeho kremu ovocie (marhule, broskyne, ) Banany mu pripadaju nezaujímave - potrebujem poradit ak to ma niekto odskusane aky dzem pouzit pod parizsky krem a ake ovocie don - premyslala som ze by tam mohli urobit zaujimavu chut borovnice (mam doma v mrazaku) ale nemam to vobec odskusane ... a uz vobec som pod parizsky nedavala dzem - poradte ake ovocie a aky dzem