reklama

Aby čokoládové figúrky nezbeleli

Maol , 10. 10. 2016 - 18:11

reklama

Ahojte. Ako vyrobiť čokoládové ozdoby z čokolády aby potom po schladení nezbeleli? Prípadne akú čokoládu použiť... či recept? Ďakujem

reklama


reklama

dadika, Ut, 11. 10. 2016 - 08:37

Ahoj, základom pre čokoládu je správne zaobchádzanie s ňou. Pokiaľ čokoládu pred naliatím do foriem riadne nenatemperuješ, tak sa pri chladnutí čokolády vyzráža kakaové maslo a urobí ti fľaky na povrchu čokolády. Nauč sa temperovať čokoládu a všetko bude OK. Osobne odporúčam kurz čokolády u majsterky cukrárky Jožky Zaukolcovej. Mrkám

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama