
Komentáre
Chýbajú tam ešte tykadlá. Ale také foto som nemala.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
To nevadí, neuberá im to na kráse, sú milučké...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Kamilka,sú rozkošné
To hnedé je čokoláda alebo marcipán?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Je to marcipán. Robila som ho prvýkrát, ale musím sa ešte veľa učiť.
A ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a je to prilis tazke,myslim praca s marcipanom.tiez sa chystam prvy krat pracovat s nim
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mala som nejaký recept a veľmi mi to nešlo. hrešila som ako pohan:-/ a povedala som, že nikdy viac, ale treba sa zdokonaľovať. treba skúšať, skúšať a znova skúšať.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no dufam,ze to nie je ten recept co mam ja.chystam sa piect tortu:-}
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mám niekoľko receptov. vtedy som robila s prášk. cukrom, suš. mliekom, bielkom a cerou. ale nikto mi nepovedal, že ceru treba roztopiť. keď som to spojila, tak tá cera sa mi nechcela spojiť s cestom a tak mi ostali malinké mastné hrudky. neskôr som skúšala s olejom a bez bielka a bolo to lepšie. ale stále mi to nejde rozvaľkať a potiahnuť celú tortu. teraz rozmýšľam, že vyskúšam aj poťahovaný fondán.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja mam tiez ten z cerou,ale bez bielka.tak musim roztopiť tu ceru?a kde chceš kupit fondan.ja som sa na to pytala a všade len na mňa pozeraju.u nas je problem zohnať aj farbu,maju ju iba v tescu,nikde inde som na ňu nenaďabila
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
teraz som si práve predrobila figúrky na tortu z marcipánu. (suš. mlieko a prášk. cukor asi 1:1, olej, voda). a vyšiel mi v pohode. farby používam obyčajné práškové (granulky) a rozpustím ich v kvapke vody. predávajú ich v drogérii. keď mi marcipán stvrdne počas spracovania, dám ho do mikrovlnky na 5-10 sekúnd, v závislosti od výkonu mikrovlnky a veľkosti hmoty. a fondán na poťahovanie chcem spraviť, ale akosi zatiaľ nemám odvahu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj Soni , ja si kupujem fondan v nitre v Ekvie, ale je to vo väčšom balení , tuším 10 alebo 15 kg!! ale mám bez starostí, nemusím ho pracne robiť! a skús ten marcipán bez cery a bielka!! len s vodou, pomer 2 diely cukru, 1 diel suš. mlieka a trosku vody, s tou opatrne!! inak budeš musieť pridavať cukor s mliekom, aby sa to nelepilo!! a potom miesiť na troške oleja a dobre vypracovať!! nesmie byť tvrdý, lebo ho nevyvaľkáš!! taký vláčny!! aby sa s ním dobre pracovalo!! keby dačo, vieš ,kde ma nájdeš! ok??
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem baby za rady.Uz som včera vyskušala a podaril sa mi.dik.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Jeeej, tie sú zlatučkéééé!!! nemajú chybu!!
