váha 3 kg...

Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem, Tonka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem, leti
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem, Lydka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem, lienka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
(clap
Nádherná
,,,ako si robila tie korpusy?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem, Renátka. Tie korpusy som robila na dva krát. jeden som upiekla v nerezovej miske /polovičná dávka nadstavovanej piškóty/, ten som prekrojila na tri krát a naplnila, a druhý korpus som upiekla v okrúhlej forme s priemerom asi 36 cm, ale kľudne sa môže aj na plechu /druhá polovica dávky nadstavovanej piškóty/, tento korpus som vykrojila do nepravidelného tvaru, pomocou plnky som tam "ukotvila" prvý korpus, a zo zvyškov druhého korpusu a plnky som dorobila terén. Potrela s maslom vymiešaným s cukrom a potiahla...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem Mariolka,,,niekedy to určite vyskúšam,som tu nová tak príjmem každú jednu radu,,,a samozrejme aj kritiku.Táto stránka je úžasná veľa tu jedna začiatočníčka naberie,,,bukekelaaaa
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Úplne s Tebou súhlasím.
Je lepšie niekedy sa spýtať /a kľudne aj viac krát/, aby v tom človek mal jasno a nepochyboval o sebe...Ja tu tiež trávim veľa voľného času čítaním, študovaním, zapisovaním a hodnotením a stále sa mi to vidí málo, aj keď prejdú celé hodiny
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podobné obrázky