Hrušková torta sorieškami (pozri recepty), druhý korpus bol však nie s hruškami, ale s višňami. Jeden korpus celý ako bruško, druhý pokrájaný - hlava, uši, chvost. Potreté parížskou šľahačkou a posypané kokosom bielym a hnedým (kokos som v miske zmiešala s kakaom). Oči - piškóty, čokoládou nakreslené zreničky, v strede kúsky pelendreku. Ňufák - hrozienko v čokoláde, fúzy - pelendrek nastrihaný nožničkami na tenučké pásiky (tenký som nezohnala). Okolo krku mašľa pripevnená špendlíkom.

Komentáre
veeelmi velmi sa mi paci,vyzera chutne a ten napad... ak mozem,asi aj ja vyskusam,ci sa mi podari taka pekna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj, mam na tu tortu "strih", ak mi posles mail cez kontakt, mozem ti ho poslat. Je to vlastne z dvoch rovnakych korpusov. Len mam pocit, ze cez kontakt sa nedaju posielat prilohy. Ci daju? Raz som to totiz skusala a neslo mi to.
Dakujem pekne za pochvaly.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
PEKNÁ
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
joj aká je pekná a priam vidno, že aj fajnáááá
