
Komentáre
prekrana
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krááááásna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
kráááááááááááááásna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Veľmi pekná
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ak sa mozem spytat, toho konika si modelovala, ci mas nejaku formicku? Inac torticka je krasna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mendi28, je modelovaný podľa postupu od ramiry. Burizonová hmota, tento modrý bol potiahnutý hmotou Pasta Dama Raffaelo, dá sa farbiť a obsahuje kakaové maslo. Správa sa ako plastická čokoláda. Hnedé koníky sú potiahnuté PD čokoládovou, preto tak držia tvar. Ináč ani som netušila, že dokážem vymodelovať koňa . Kým nevyskúšaš, ani netušíš čoho si schopná. Naposledy so modelovala asi v škôlke a to je pekne dávno- 4 desaťročia....Požiadavky z nás vyžmýkajú netušené
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
je krasny. Mne to vychadza tak, ze pri modelovani je prvy pokus ten naj , inac dalsie pokusy su smiesne, krive... Tiez chystam konika na torticku na 17.9., tak som si spravila formicku zo smartflexu, ze som si tam otlacila hracku a nechala som to zatuhnut. Konik sa mi podaril, tak dufam ze sa bude pacit aj buducej majitelke torticky
. Skoda, ze som takehoto konika nenasla skor. Uz by som modelovala
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nádhera
