dcére pre spolužiakov na cestu do Francúzska

Komentáre
Vyzerajú úžasne
, aj ja si prosím recept
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Danka sú nádherné. Škoda, že si ich nezaradila do súťaže. Nie je to síce torta, ale sú s veľkonočným motívom.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
velmi milé , aj ja si prosim receptik
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tiež si myslím,že mohli ísť do súťaže,sú krásne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem
dievčatá recept nemám, improvizovala som, ale podobný ako som dala do receptov biele kocky kokosové, len som upiekla tri piškótové platy, prvé dve som spojila kakaovým krémom, stredný som trocha zaliala sirupom s rumom/na želanie mládeže/džem, kokosová hmota a vrchný plat som tiež natrela džemom a spojila, vrch falošný marcipán.Takže to boli také kokosovo-punčové rezy, ale vraj chutili. Dve platy som mala biele, tretí kakaový melír, aj do kokosovej hmoty do vody som dala jahodový sirup. Dúfam, že som pomohla, ak máte otázky, pýtajte sa
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Danka aj tie su super.ako robis falos. marcipan?vsetky ozdoby mas take pekne,mne sa to nedari,rychlo mi tvrdne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
IVANKA - falošný marcipán robím od oka, ale asi koľko sušeného mlieka,toľko práškový cukor, trocha vody, trocha oleja, daj do mikroténového sáčku a keď stvrdne trocha namoč ruky a premies, zmäkne, ale nenechaj ho veľmi stvrdnúť, radšej urob mäkkší, lebo potom je taký hrudkovitý. Ja väčšinou robím len falošný marcipán, lebo naši ho ľúbia, aj teraz Dominika všetky zbytky zjedla, takže nestvrdne...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ale si sa hrala
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Sú veľmi pekné!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krásne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nadherne... a urcite aj chutne... prosim receptik
