Švédske rezy, Zeesanove kocky a trubičky.

Komentáre
o su to zac tie svedske rezy,
vyzeraju fantasticky
(aj ostatne
ibaze tie poznam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
..takto sa nečudujem, že si mediálne známa ...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mňam,mňam,mňam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mozte nam dat aj recept na svedske rezy a seezanove kocky? vyzeraju super chutne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Irma , robíš mi chute na tie nádherné zákusky a torty , či sladké alebo slané ! Dala by som si !
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mozem poprosit recept na tu plnku na tych koolacikoch s cokoladovymi vejarikmi? 18041992@zoznam.sk dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Adka_Ic,je to úplne jednoduchý recept: bezvaječná jogurtova piškota + jogurtový zeesan (je to prášok - ochutena želatina, ktorá sa vyšľahá so šľahačkou).
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aha takze tak ci tak potrebujem prasok.. a nepoznate nejaky recept na takyto vysoky pevny krem bez takychto pomocnych praskov? dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a este som sa chcela nieco spytat.... mam trosku problem so slahackou lebo s nou robim malo...bojim sa slahat dlho aby som nepreslahala zase ked kratko tak je to iedne a vlastne vzdy to mam ridne viete mi poradit ao vyslahat slahacku aby bola tuha a dlho vydrzala a ktora je najlepsia? dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Adka, neviem odkial si, ale keby si prišla niekedy na niektoré stretko, tak by si sa veľa naučila pri praktických predvádzaniach. Odkedy poznám rastlinnú šľahačku, tak ju pri podobných zákuskoch používam. Ona sa totiž nedá prešľahať a dlho drží svoj tvar. Ja by som na tvojom mieste si kúpila 500g balenie (to je originálne balenie) k tomu šľahačku a vyskúšala. V ponuke ich majú aj e-shopy, ktoré máš po pravej strane na ploche. Živočíšna má trochu inú charakteristiku.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no som z lučenca a mam len 18 takze ani peniazky nemam navyse a ani cas lebo mam dost plny program momentalne no a aku slahacku mam pouzivat??? ten zeesan si asi objednam ale slahacku normalnu z obchodu alebo tiez jednu z tych na internete? a ktoru? dakujem velmi pekne za ochotu som len zaciatocnik a zo slahacky som mala vzdy strach
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no som z lučenca a mam len 18 takze ani peniazky nemam navyse a ani cas lebo mam dost plny program momentalne no a aku slahacku mam pouzivat??? ten zeesan si asi objednam ale slahacku normalnu z obchodu alebo tiez jednu z tych na internete? a ktoru? dakujem velmi pekne za ochotu som len zaciatocnik a zo slahacky som mala vzdy strach
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podobné obrázky