trubicky z listkoveho cesta

reklama
reklama
Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mňam mňam mňam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vyzeraju perfektne. Aký sneh dávaš do nich? Ja zvyknem šľahaný nad parou, ale niekedy sa mi zvykne na druhý deň topiť. Prosím o radu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
pre marcelu11 na 6 bielkov treba360g kryst.cukru krupica 1 vanilkovy cukor slahat nad parou aspon pol hodinu pena nesmie mat krystaliky takto robene nebude tiect mozno tieklo preto lebo si mala menej cukru alebo treba dlhsie slahat nech sa dari
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
reklama
Podobné obrázky