
Komentáre
aj by bol,ale mi nejde odoslat.a tak som sa s nim natrapila,ale uz nemam na to nervi.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jeééééj, tie vyzerajú s
u
p
e
r
mňam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prosime receptik
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dievcence ked sa mi to nepodari poslat ,tak to napisem sem.este vydrzte do vecera.musim to stihnut nez zacne TISIC A JEDNA NOC:lebo potom budem mat ja noc
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vyzeraju mnam,budem cakat na recept veru..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Môzem poprosit i ja o recept?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
kedze mi nikto neporadil preco mi nejde odoslat recept,musim ho napisat sem.
cesto:-70g masla
140g medu
500g hladkej muky
100g praskoveho cukru
1PL medovnikoveho korenia
1/2KL ml.skorice
20g amonniovej soli-salajky
1/2dl. mlieka
3 vajcia
krem:
1bal.van.cukru
6dl mlieka
280g pr. cukru
250g mletych orechov
250g masla
4bal.vanilkoveho pudingu
postruhana kora z pomaranca
6PL rumu
postup cesto:na miernom ohni zohrejeme maslo/smetol a med,odstavime a nechame chladnut.Preosejeme muku spolu s pras.cukrom,pernikovym korenim a skoricou.Salajku rozpustime vo vlaznom mlieku.DO ZMESI TUKU A KORENIN PO JEDNOM ZAMIESAME VAJCIA A MLIEKO SO SALAJKOU POSTUPNE,V NIEKOéLKYCH DAVKACH PRIDAVAME K MUKE. DOBRE PREMIESAME.A PRIKRYTE FOLIOU ULOZIME DO STUDENA.rURU PREDHREJEME NA 200stuPNOV.cESTO ROzdeLIME NA 4 CASTI A POSTUPNE UPECIEME NA PAPIERI.PRI PECENI STRASNE SMRDI.VYPARUJE SA SALAJKA.NAJPRV SU PLATY TVRDE,ALE PO NAPLNENI ZMEKNU.
POSTUPKREM:UVARIME SI PUDING,A PRIDAME ESTE ZA TEPLA ORECHY.nECHAME VYCHLADIT A PRIDAME MASLO .jA SI NESLAHAM ZVLAST MASLO,ALE SUPNEM HO DO PUDINGU PO CASTIACH TAKE NEVYSLAHANE.A DOBRE NECHAM PRESLAHAT.PRIDAME KORU A RUM.POSTUPNE NAPLNIME PLATY A ZATAZIME.POTOM PORTIEME OSTATYM KREMOM A LUBOVOLNE OZDOBIME.jA TO UMYM POKRAJAT NA TROJUHZOLNIKY.
JE FAKT DOBRY.dOPORUCUJEM.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
su pekne,mnam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krasne....a recept by nebol?
