reklama

Pralinky z belgickej pravej čokolády

Pridal/a MartinaN dňa 11. 12. 2011 - 20:52

Pralinky - pravá belgická čokoláda Callebaut a Barima, plnky: pravý marcipán (54% mandlí) nugát (38% lieskovcov), karamel s opraženými orieškami a likérom Amareto, lieskovce.

Pralinky z belgickej pravej čokolády, torta, Zákusky, MartinaN, 1

reklama

reklama

reklama

Komentáre

Ďakujem, áno čokoládu temperujem a potom očkujem Úsmev len celá kuchyňa je vtedy čokoládová Slnko

Bejulik, St, 14. 12. 2011 - 13:52

Ďakujem Bozkávam Mohla by som Ťa poprosiť o presnejší postup na mailík? Lebo ja nemám teplomer na čoko a pozerala som na nete, že sa to dá zistiť aj inak. Máš teplomer, alebo používaš iný spôsob? Bozkávam Slnko


reklama

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama