Pralinky - pravá belgická čokoláda Callebaut a Barima, plnky: pravý marcipán (54% mandlí) nugát (38% lieskovcov), karamel s opraženými orieškami a likérom Amareto, lieskovce.

Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujeeeeem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mňááám tak tie ale sú
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Úúúúúúúúúúúúúžasné
Čokoládu temperuješ?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem, áno čokoládu temperujem a potom očkujem len celá kuchyňa je vtedy čokoládová
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem Mohla by som Ťa poprosiť o presnejší postup na mailík? Lebo ja nemám teplomer na čoko a pozerala som na nete, že sa to dá zistiť aj inak. Máš teplomer, alebo používaš iný spôsob?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podobné obrázky