čokoládova marlenka po domacky.

Komentáre
mnam hod recept
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
zišla by sa na desiatu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj prosim ta neposles mi recept na tu marlenku na mailovu stranku mariana313@azet.sk diky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Veľmi prosím recept ,vyzerá super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
AHOJTE NESKORO ALE PISEM RECEPT. Cesto: 100 g masla 3 plne lyzice medu 300g krys.cuk. 1 KL octu 1 PL sody bikarbony 2 vajcia 700 g hlad.muk.a 3 PL kakaa KREM: 250 g masla 1 salco 2 smotanovo vanilkove pudingy 6 dcl mlieka. Den dopredu si uvarime salco vo vode 2 hod. Ideme na cesto: V hrnci si rozpustíme maslo a med pridame cukor miesame do toho prilejeme sodu bikarbonu ktoru sme si rozpustily v octe nalejeme bude to troška kypiet potom tam primiesame vajcia miesame aby nevznikla prazenica. Vzikne nam taka hneda pena a potom to odstavime z ohna. Nehame vychladnut a potom to vymiesime spolu s mukov a kakaom ked sa bude tazko miesit tak mozme pridat troska vody alebo mlieka. cesto ma byt take aby sa dalo valkat na platy.Nechame to asi pol hod odychovat a medzi tym si spravime krem.Uvarime si puding ( mlieko cukor puding)Nechame vychladit potom do toho pridame vyslahane maslo a salco slahame: Upecieme si 6 platov ja to peciem na otocenom plechu pecieme aj odrezky lebo tie pouzijeme ne vrch marlenky. Upecene platy natierame kremom a ukladame na seba na posledny plat tiez natrieme tenku vrstvu kremu a potom tam cez sitko posipeme postruhanu marlenku( to su tie odrezky ktore sme upiekly postruhaly na stuhaku )Nehame do 2 dna v ladnicke odstat a potom uz len dobru chut!!!! Vyzera to zlozito ale nieje to tak. Tak drzim palce a dajte vediet ci sa podarila_.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Vyzerá lákavo.
