
Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vyzerá lákavo, keby som ťa poprosila poslala by si mi aj recept, ak nie je tajný, dakujem jana
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
iskrička aj ja by som poprosila receptik koláčik vyzerá mňamkovo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Kráľovské rezy:
Kakaové cesto: 5 žĺtkov, 6 lyžíc kryštálového cukru, 5 lyžíc polohrubej múky, 1/2 balíčka kypriaceho prášku, 1 lyžica kakaa, 5 bielkov.
Bledé cesto: 5 žĺtkov, 6 lyžíc kryštálového cukru, 5 lyžíc pohohrubej múky, 1/2 balíčka kypriaceho prášku, 5 bielkov.
Snehové cesto: 5 bielkov, 350g kryštálového cukru.
Plnka: 300ml mlieka, 5 žĺtkov, 1 balíček zlatého klasu, 325g masla
Na karamel: 350g kryštálového cukru, 500ml smotany na šlahanie.
Príprava kakaového cesta: Žĺtky vymiešame s cukrom, pridáme múku, kypriaci prášok a kakao. Pridáme sneh z bielkov a upečieme.
Bledé cesto si upečieme tým istým spôsobom.
Príprava snehového cesta: Bielky vyšľaháme s cukrom nad parou, plech vystelieme papierom na pečenie, rozotrieme a sušíme v rúre. Pripravíme plnku a karamel: V troške mlieka rozmiešame žĺtky a zlatý klas. Do vychladnutého primiešame maslo. Cukor skaramelizujeme, pridáme smotanu a po vychladnutí vmiešame do krému. Bledý piškótový plát natrieme polovicou plnky, prikryjeme snehovým plátom, naň nanesieme druhú polivicu plnky, zakryjeme kakaovým plátom. Jemne pritlačíme rukou. Polejeme čokoládou.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj tu som nasla jeden recept: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=25501.... mozno taky isty
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem za recept vyskúšam na buducí týžden má mi prisť návšteva (vzácna)a potom pošlem echo ako sa podaril, dakuejm jana
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Moze byt fantasticky a to hlavne kvoli snehovemu platu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj iskrička, robila som tvoje královské rezy a poviem ti boli bombastické spravila som ich a nevydržali sme a jedli sme ho o pol noci a boli fantastické dakujem velmi pekne za recept, určite ho budem ešte robiť
pa
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dobry den. Ja velmi mam rada tento kralovsky len mam problem vysusit plat vedeli by ste mi poradit? nikdy sa mi nepodari
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a recept kde je hm
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ne dakujem recept som nasla
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ne dakujem recept som nasla
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mnam,super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super musim skusit
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vyzera bombovo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dnes ho idem robit. Ale mam strach ze to nezvladnem :/. poznam tento rez od detstva ale nemala som recept,
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podobné obrázky