
Komentáre
Nech sa páči tu je:
6 bielkov,36dkg kr.cukru všlahať,ale došlahať nad parou do tuha,pridaj 25dkg kokosu striekaj na mastný papier a skôr sa to len suší(akože sa pečie)sú usušené ak idú ľahko z papiera!
Kolieska:
1/2kg hl.múky šp.,13dkg pr.cukru,37dkg palmarín,3 žĺtka a z 2 citrónov šťava aj kôra nastrúhať,ak je veľký stačí z jedného,pracujeme ako pri lineckých pr.do peč tam nejde!
Upiecť!
Plnka je čokoládová ja dávam aj čokoládovo kávovu nastriekam na linecké koliečko tak aby v strede zostal priestor na trošku kyslého džemu,daj aký vyhovuje tebe polož na to kokosku jemne pritlač anechaj stuhnúť.Potom pomocou perka čokoládou obtieram dookola zase na papier a nechám čokoládu zatuhnúť a je to hotovo!
Dobrú chuť nech sa darí!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mnam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
zvlast sa pecie linecke a zvlast laskonka a potom sa to spaja plnkou, dobre som pochopila?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
áno dobre si pochopila každé zvlašť
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja nie som autorka receptu, ale ja ich robievam tiež, ano zvlášť sa pečú kolieska zvlášť kokosky.Ja striekam aj krém aj džem cez špic, prilepím kokosku apotom ich dám dobre vychladnúť. Máčam do rozpustenej čokolády tak, aby čokoláda zasiahla aj úzky pásik kokosky, spodok otriem o kraj nádoby aby tam neostalo veľa čokolády a položím na alobal. Čokoláda hneď tuhne, lebo kokosky boli vychladené, na alobal sa neprichytávajú. Sú to naše obľúbené zákusky, robievam ich často.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem pekne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Za málo tinkac2 nech sa darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tie su fantasticke
iste sa budu dat prerobit aj na bezlepkove. Ja snad nevydrzim
Prosim hod sem
receptik musim ich skusit
