reklama

Hruškovo-karamelový koláč

Pridal/a PatríciaH dňa 22. 01. 2009 - 21:38

Linecké cesto, hruškovo-karamelová náplň Slnko

Hruškovo-karamelový koláč, torta, Zákusky, PatríciaH, 1

reklama

reklama

reklama

Komentáre

PatríciaH, hrušky si dávala čerstvé alebo sušené? Raz som na Východe jedol hruškový kysnutý koláč a neviem aké hrušky tam išli a ani recept naň. Bolo to na spôsob moravského koláča.Mrkám Vyplazený jazyk Mrkám Vyplazený jazyk

Hrušky som dávala 5-10 min podusené na karameli s maslom. Potom som ich vybrala, nechala odkvapkať a tak dávala na koláč.
Kysnutý koláč s ovocím robím veľmi často, lebo rodina ho zbožňuje. Dávam tam ovocie aké ma napadne, či už čerstvé, mrazené alebo kompót, proste to, čo potrebujem práve minúť. Takže aj hrušky dávam aké mám, buď čerstvé alebo z kompótu. Často ich kombinujem s čerstvými jablkami a mrazenými čučoriedkami alebo ríbezľami. A samozrejme navrch mrvenička z masla, cukru, múky a škorice.Vyplazený jazyk Torta


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama