Linecké cesto, hruškovo-karamelová náplň

Komentáre
Hrušky som dávala 5-10 min podusené na karameli s maslom. Potom som ich vybrala, nechala odkvapkať a tak dávala na koláč.
Kysnutý koláč s ovocím robím veľmi často, lebo rodina ho zbožňuje. Dávam tam ovocie aké ma napadne, či už čerstvé, mrazené alebo kompót, proste to, čo potrebujem práve minúť. Takže aj hrušky dávam aké mám, buď čerstvé alebo z kompótu. Často ich kombinujem s čerstvými jablkami a mrazenými čučoriedkami alebo ríbezľami. A samozrejme navrch mrvenička z masla, cukru, múky a škorice.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mňam,mňam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Máš pravdu, veru veru mňam mňam.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
PatríciaH, hrušky si dávala čerstvé alebo sušené? Raz som na Východe jedol hruškový kysnutý koláč a neviem aké hrušky tam išli a ani recept naň. Bolo to na spôsob moravského koláča.
