
Komentáre
Recept: Grilážové trubičky
5 bielkov, 30 dkg práškový cukor, 20 dkg zomleté preosiate orechy, 2 dcl vody, 5 dkg hladká múka špeciál
Postup:
Bielka, cukor, orechy, vodu, múku zamiešame (nešľahať). Na vymastený a vymúčený plech masu tenko rozotrieme a dáme piecť do vyhriatej rúry. Keď je to začne hnednúť, vyberieme a pokrájame nožom namáčaným vo vode na kocky. Dáme naspäť do rúry. Keď sú kocky bledo-hnedé vyberáme po jednom a horúce točíme na drevenej paličke. POZOR PÁLI !!!
Plnka:
1 varené Salko (varíme 2 hodiny)
+ základný krém (vajcia varené s cukrom nad parou, zmiešané s Herou a Palmarínom)
+ lieskové oriešky (upražené, ošúpané, zomleté)
Plnkou naplníme vychladnuté trubičky a omáčame v čokoláde. Nakoniec pofŕkame bielou čokoládou.
Z tohto receptu zhruba cca vychádza 70ks trubičiek.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ešte raz vrelá vďaka Editka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vyzerajú super aj ja prosim receptík
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
s
u
p
e
r
grilazky
mnam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
recept je aj tu:
http://www.tortyodmamy.sk/content/grilazove-trubicky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
to musím skúsiť... dakujem za receptík
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
možem sa opýtať na akú teplotu sa to pečie??
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Jééj, Editka, takéto som chutnala nedávno na jednej svadbe, sú úžasnéééé. Myslím, že sú plnené nejakým orechovým??? krémom. Editka véééľmi Ťa prosím , hoď receptík do ,,receptov". Aj vyzerajú úžasne. Vopred vďaka Editka.
