
Komentáre
nádherné tak takto já,koláčiky nikdy nenakrájam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ale nakrájaš... len troška trpezlivosti, ostrý nôž a pevnú ruku..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krasa
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Peknučné
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
výstavné
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krááááááásne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
paráda,čo je to za roládu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dvojfarebná piškota s capucino krémom
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
velmi pekné
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nááááááááádherné
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jeeeej vy ich viete tak pekne nakrajat a poukladat ez clovek toam sto cuti hned zjest
smiem sa opytat ako sa robi ten capucino krem?
dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
uvariť 1 vanilkový puding ... pridávam k nemu aj cukor, ktorý by sa mal miešať s margarínom a 1 vanilku... teda vanilkový cukor... ked puding vychladne, primiešam ho po troške k vymiešanému margarínu...(používam palmarín, heru alebo maslo- podľa požiadavky) a do vyšľahaného krému po troške zašľahávať práškové capucino... množstvo treba pridávať podľa chuti... nám doma najviac chutí lieskovoorieškové...
puding sa môže robiť aj menej sladený lebo v práškovom capucine je asi aj cukor, tak krém je potom na moje gusto dosť sladký... nech sa podarí...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nie je za čo.. rada som pomohla
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
to je teda fakt krasa
