Višňová torta
Pozrite si aj
Ja uvarím vo višňovej kompótovej šťave zlatý klas, maslo vymiešam s práškovým cukrom - postupne zašľahám vychladnutý uvarený zlatý klas, nakoniec ešte aj trocha višňového džemu a pri plnení torty nasekám na menšie kúsky na plnku višňový kompót, korpusy pokropím rumovým rozvarom
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja robim tzv visne v cokolade, ak je to pre dospelych tak visne namocim do rumu, na korpus dav visnovy dzem, visne nastruham horku cokoladu a na to davam cokoladovy krem , a stredny korpus navlhcim rumom ktory som zliala z visni a vsetkym strasne chuti....dufam ze som pomohla
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som robila aj s kompotom, ale neda sa to porovnat s visnovym gelom Frutafill zo Zeelandie. v kombinacii s coko kremom je uuuuuzasny
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ANO DENYDENY
aj ja takto robím je to super.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prikláňam sa k Frutafillu fakt výborná kombinácia s čoko krémom
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
kočky čo stojí ten frutafill a ake je to veľké balenie? Oni asi poštou neposielajú však?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
evicka, je to 6 kg vedro a neviem ci posielaju postou. asi nie. cenu nepamatam ..nechcem klamat, ale zda sa mi, ze okolo 20 Eur. a aj cucoriedkovy je perfektny spolu s jogurtovym zeesanom, alebo coko plnkou
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
denideni, prosím ťa ten frutafill zmiešaš s čokoládovou plnkou a aký pomer?veľmi pekne ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nariem plnku na korpus a lyzicou tam "dzabnem" frutafill kolko potrebujem,aby pokryl cely korpus. navrch este zvyknem dat tenu vrstvu kremu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievčatá, keď robíte višňovú tortu, robíte aj nejaký špeciálny višňový krém alebo višne iba nasekáte do plnky a korpusy popolievate višňovou šťavou? Ďakujem za rady