Veľmi súrne
Pozrite si aj
10 euro za 1kg
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja som toho nazoru
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a este co to je za hmota gumpasta?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
gumpasta je hmota na modelovanie kvietkov
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem za skore odpovede! Je pre mňa zložité ohodnotiť svoju prácu, pretože aspoň v našich končinách koluje mýtus, že necukrár berie za robotu a prevedenie menej než odborník v tejto brandži. Nakoľko mám doma deti ešte v predškolskom veku, aspoň čas doma strávený kým spinkajú využívam naplno pri pečení. Cením si všetky rady aj kritiku, lebo práve z nej sa poučím! Tak držím palce všetkým nám, ktoré začíname ale aj tým, ktoré to majú dávno za sebou. Dievčence nech sa vám všetko a každý deň darí a teším sa na nové inšpirácie a rady tu na stránke.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj, ja si spočítam cenu surovín, a pridám si cenu za prácu. Tiež som dlho nevedela ako si prácu ohodnotiť, ale teraz mám stanovenú pevnú cenu. Napr. za tortu veľ. plechu je cena práce 15 € + všetky suroviny. Ak je to zložitejšie, tak k tomu pridám ešte zopár €. A rátaj si aj vajcia, aj ked sú od tvojich sliepok, však ani zrno nie je zadarmo. Niekde na stránke je aj kalkulačka na výpočet ceny surovín, je to z českej stránky.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
... a sliepky ziju zo vzduchu..??? ja som si minuly tyzden kazala doniest domace, tuto z dediny a veru 3,60 som dala za 30ks... takze ziadne zadarmo mam vajcia, si narataj keby si si ich predala...
a tiez beriem 10e za kg... a 12e za 3D... a komu sa nepaci, nech sa paci...Cukraren
tak nech mas chapavych zakaznikov...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Určite 10€ aj ja som s dediny
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
...myslím, že už koluje aj mýtus že 12-15 eur za kilo....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prosím o pomoc! Viem, že ohľadom ceny sa tu toho popísalo dosť, beztak by ma zaujímal váš názor nakoľko sa neviem sama ohodnotiť. Posledné dve torty (poschodová svadobná s kvietkami z gumpasty a kniha na 5O. ) som piekla pre dobré kamošky takže mi platili len za suroviny. No teraz niečo podobné mám piecť zas a neviem koľko si mám pýtať, rada by som im cenu povedala dopredu. Nie som cukrárka! Bývam na dedine, takže vajíčka mám od našich sliepok, nepoužívam žiadne iné. Torty svadobná vážila 8 kg -plnky varené karamelová, vanilková, punč, ovocie - jablká trošku rozvarené na spôsob želatíny, a kniha vážila 5 kg- plnka karamelová, čučoriedky, višne a šľahačka. Veľmi pekne ďakujem za pomoc!