reklama

vanilkovy korpus s cukrikami?


reklama

Ahojte. Prosim vas robil niekto z vas korpus do ktoreho primiesal take tie podlhovaste posypove farebne cukricky,ako mini rezanceky? Ostane to pekne v tom ceste, alebo sa to roztopi? Nie je to pri jedeni potom velmi tvrde? Janka

Pozrite si aj


reklama


reklama

Tak nic :(. Skusila som v prvom zaslahat, skoncili po upeceni vsetky na spodku. V druhom posypat na vrch, ostali vsetky hore :(. Ako sa to robi, aby po upeceni boli v celom korpuse?
kramky, So, 02. 01. 2016 - 17:05

Úsmev jani, ja primiešavam do korpusu "čokoládovú ryžu" a trošilinku sa to roztopí, ale je tak "všade", trošku viac jej je dolu...

Dakujem, ja som zamiesala tu farebnu, ale v korpuse po upeceni neostalo ani jedno zrnko. Vsetko bolo dole :(. Asi mam riedkejsie cesto.

vygoogli si funfetti cake... na takyto korpus sa nepouziva lahka piskota, ale maslove cesto (idealne "white cake" s pouzitim len bielkov, aby bol kontrast medzi bielym korpusom a farebnymi cukrikmi). 

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama