vanilkovy korpus s cukrikami?
reklama
Ahojte. Prosim vas robil niekto z vas korpus do ktoreho primiesal take tie podlhovaste posypove farebne cukricky,ako mini rezanceky? Ostane to pekne v tom ceste, alebo sa to roztopi? Nie je to pri jedeni potom velmi tvrde? Janka
Korpusy
Pozrite si aj
reklama
reklama
Tak nic :(. Skusila som v prvom zaslahat, skoncili po upeceni vsetky na spodku. V druhom posypat na vrch, ostali vsetky hore :(. Ako sa to robi, aby po upeceni boli v celom korpuse?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jani, ja primiešavam do korpusu "čokoládovú ryžu" a trošilinku sa to roztopí, ale je tak "všade", trošku viac jej je dolu...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem, ja som zamiesala tu farebnu, ale v korpuse po upeceni neostalo ani jedno zrnko. Vsetko bolo dole :(. Asi mam riedkejsie cesto.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vygoogli si funfetti cake... na takyto korpus sa nepouziva lahka piskota, ale maslove cesto (idealne "white cake" s pouzitim len bielkov, aby bol kontrast medzi bielym korpusom a farebnymi cukrikmi).
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama