reklama

Srdiečko - moja prvá čokohmota

Pridal/a Janais dňa 26. 01. 2011 - 23:24

Váha:5,5 kg, korpus mramorový náplň falošný parížsky krém, orieškovo-kávový krém a salkovo-karamelový krém, poťah čokohmota, kvietky WI

Srdiečko - moja prvá čokohmota, torta, Janais, 1

reklama

reklama

reklama

Komentáre

nana5, Št, 27. 01. 2011 - 12:41

Aj túto tortu máš nádhernú .Zas ťa otravujem s receptom na čokohmotu,ako sa ti sňou poťahovalo ? Slnko

Janais, Št, 27. 01. 2011 - 13:15

Na 100 g čokolády 2 PL kukuričného sirupu. Ja som na toto srdiečko robila z pol kila varovej čokolády. Čoko rozpustíme nad parou a do toho postupne pridávame sirup a miešame kým sa to neoddeľuje od stien hrnca. Potom preložím do súčku a nechám na linke vychladnúť, občas to v tom sáčku premiesim. Pri vaľkaní podsypávam solamylom. Robilo sa s ním super a perfektne sa poťahuje. Len pri práci treba rýchlo, lebo pod teplom rúk to mäkne. Skladuje sa v chladničke a pred použitím chvíľu nahriať v mikrovlnke. Nech s podarí, ahoj


reklama

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama