Váha:5,5 kg, korpus mramorový náplň falošný parížsky krém, orieškovo-kávový krém a salkovo-karamelový krém, poťah čokohmota, kvietky WI

Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
kráásna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
kráááááááááááásna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aj túto tortu máš nádhernú .Zas ťa otravujem s receptom na čokohmotu,ako sa ti sňou poťahovalo ?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Na 100 g čokolády 2 PL kukuričného sirupu. Ja som na toto srdiečko robila z pol kila varovej čokolády. Čoko rozpustíme nad parou a do toho postupne pridávame sirup a miešame kým sa to neoddeľuje od stien hrnca. Potom preložím do súčku a nechám na linke vychladnúť, občas to v tom sáčku premiesim. Pri vaľkaní podsypávam solamylom. Robilo sa s ním super a perfektne sa poťahuje. Len pri práci treba rýchlo, lebo pod teplom rúk to mäkne. Skladuje sa v chladničke a pred použitím chvíľu nahriať v mikrovlnke. Nech s podarí, ahoj
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
KRÁSNA
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Janais ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
peknučká
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podobné obrázky