Tvarohový krém

Ahojte cukrárky profesionálky. Potrebujem poradiť... Idem robiť tortu s tvarohovým krémom (puding zo ZK, maslo a jemný tvaroh). Všetky suroviny miešam približne pri rovnakej teplote, krém mám krásny nadýchaný a už asi 3 krát sa mi stalo, že sa mi v torte zrazil. :-( Tortu som dala zachladiť a keď som ju išla potahovať, zistila som že krém sa zrazil Viete mi povedať, kde robím chybu? Vopred ďakujem za odpoveď ;-)

Aj ja ho robievam, ešte sa mi to nestalo(klo klop), ale ja robievam tak, že do horúceho pudingu zašľahávam maslo, plus tvaroh. A dám ho zachladiť, kým ho dám do torty, ešte ho pred plnením vychladený prešľahám.

Veľmi pekne ďakujem za radu. Zajtra vyskúšam a dám vedieť, ako to dopadlo ;-)
Krém sa vydaril. Vyzeralo to úplne v poriadku :-) Ešte raz ďakujem!

Tak to som rada. Mrkám

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.