reklama

Tvaroho-citronovy krem


reklama

Dievcatka prosim o pomoc. Znamy si objednal torticku a ze krem tvarohovo-citronovy. No ja s takym kremom nemam skusenosti. Vobec netusim ako sa to bude v tomto teple chovat a to este torta bude cestovat skoro 3 hodiny od nas. Pozerala som po nete rozne trasene recepty, so zelatinov ... ale neviem si vybrat nemate nejaky overeny ktory vydrzi dlhu prepravu a nezmeni to nic na jeho vyseldku? Dakujem

Pozrite si aj


reklama


reklama

zou, Po, 08. 07. 2013 - 08:41

skus tuto, je velmi dobra a pevna.

Tvarohovo- vanilková plnka
Vyšľahať 0,5 l šľahačky s dvoma pudingami Olé bez varenia vanilkový a 3-4 PL pr. cukru, pridať 500g jemného tvarohu a vyšľahať. Krém je výborný aj rýchly, primomína Pribináčik. Do vanilkovej verzie môžeme pridať postrúhanú citrónovú kôru.

nech sa dari....

zou, Po, 08. 07. 2013 - 08:42

zabudla som dodat, ze pouzivam rastlinnu slahacku

aretta, Po, 08. 07. 2013 - 08:59

Ja doňho dávam iba jeden puding Ole. S dvomi je až príliš pevný Mrkám

Mne sa zdal s dvomi tiež príliš pevný, ale dala by som jeden a pol a citrónovú šťavu a kôru

dievcatka dakujem za tipy a ked tam dam ten citron nezrazi sa mi to. Predsa len mlieko a kysle sa nemaju velmi v laske. A to ze je pevny k comu by ste mi to prirovnali. Ja myslim, ze nevadi ked bude riadne pevny lebo ved musi prezit transport v teple.
A este otazka tu rastlinnu slahacku kde kupujete.
Dakujem

Tiez podla mna tiez staci 1,5 Ole bohate, je dost pevny, transport Ti prezije kazda torta i plnka, ak si urobis z krabice malu "chladnicku", vyloz krabicu flasami s mrazenou vodou alebo chladiacimi vlozkami a vydrzi. Rastlinnu slahacku kupujem v Jednote Creme Patisserie od Meggle 1 litrovu-sladenu Kvietok

Dakujem za vsetky rady a tipy. Terno mam pri robote tak cez obed vybehnem mrknut ci to maju ak nie tak pouzijem asi normalnu. Snad to bude drzat. A tu minichladnicku to ma uz napadlo. Uz som to znamemu slubila ze mu dam chladit naplne do autchladnicky a ze si to potom okolo toho oblozi a bude musiet vydrzat.

ja pouzivam zeesan neutral do 250 ml slahacky a 250 ml tvarohu a citronovu stavu+citronovu esenciu...super kombinacia....je velmi ziadany...davam ho aj na muffiny Slnko

ja dávam takmer vždy do tvarohového citrónovú arómu a ovocie, šťavu z citróna nedávam a je vynikajúci. Slnko

Dievcatka tak som sa teda chopila vsetkych vasich rad. Krem 0,5 l slahacky rastlinnej, do toho 750 g jemneho tvarohu a 2 creme ole, 4PL praskovy cukor, stava a kora z jedneho citronu. Trosku som sa bala co to spravi ale vysledok je taky ze to chuti ako milacik co bol kedysi dostat v obchode. Akurat je hustejsi. To mi ale nevadi myslim, ze je to dobre. Fajn drzi tvar. Pokladla som na vrch malinky zo zahrady jeden korpus som este cely pokvapala citronovou stavou z jedneho citrona. Snad bude znamy spokojny. Uvidime zajtra. Ale nam doma to chuti tak snad bude aj zadavatelovi a kolacik z tej plnky pojme tu vlhkost a bude stavnaty dokym ho budu zajtra konzumovat. Este raz velka vdaka vedela som ze vy mi tu dobre poradite

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama