Tvaroho-citronovy krem
Pozrite si aj
skus tuto, je velmi dobra a pevna.
Tvarohovo- vanilková plnka
Vyšľahať 0,5 l šľahačky s dvoma pudingami Olé bez varenia vanilkový a 3-4 PL pr. cukru, pridať 500g jemného tvarohu a vyšľahať. Krém je výborný aj rýchly, primomína Pribináčik. Do vanilkovej verzie môžeme pridať postrúhanú citrónovú kôru.
nech sa dari....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
zabudla som dodat, ze pouzivam rastlinnu slahacku
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ten čo písala zou je fakt poriadne tuhý
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja doňho dávam iba jeden puding Ole. S dvomi je až príliš pevný
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mne sa zdal s dvomi tiež príliš pevný, ale dala by som jeden a pol a citrónovú šťavu a kôru
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dievcatka dakujem za tipy a ked tam dam ten citron nezrazi sa mi to. Predsa len mlieko a kysle sa nemaju velmi v laske. A to ze je pevny k comu by ste mi to prirovnali. Ja myslim, ze nevadi ked bude riadne pevny lebo ved musi prezit transport v teple.
A este otazka tu rastlinnu slahacku kde kupujete.
Dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tiez podla mna tiez staci 1,5 Ole bohate, je dost pevny, transport Ti prezije kazda torta i plnka, ak si urobis z krabice malu "chladnicku", vyloz krabicu flasami s mrazenou vodou alebo chladiacimi vlozkami a vydrzi. Rastlinnu slahacku kupujem v Jednote Creme Patisserie od Meggle 1 litrovu-sladenu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem za vsetky rady a tipy. Terno mam pri robote tak cez obed vybehnem mrknut ci to maju ak nie tak pouzijem asi normalnu. Snad to bude drzat. A tu minichladnicku to ma uz napadlo. Uz som to znamemu slubila ze mu dam chladit naplne do autchladnicky a ze si to potom okolo toho oblozi a bude musiet vydrzat.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja pouzivam zeesan neutral do 250 ml slahacky a 250 ml tvarohu a citronovu stavu+citronovu esenciu...super kombinacia....je velmi ziadany...davam ho aj na muffiny
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja dávam takmer vždy do tvarohového citrónovú arómu a ovocie, šťavu z citróna nedávam a je vynikajúci.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievcatka tak som sa teda chopila vsetkych vasich rad. Krem 0,5 l slahacky rastlinnej, do toho 750 g jemneho tvarohu a 2 creme ole, 4PL praskovy cukor, stava a kora z jedneho citronu. Trosku som sa bala co to spravi ale vysledok je taky ze to chuti ako milacik co bol kedysi dostat v obchode. Akurat je hustejsi. To mi ale nevadi myslim, ze je to dobre. Fajn drzi tvar. Pokladla som na vrch malinky zo zahrady jeden korpus som este cely pokvapala citronovou stavou z jedneho citrona. Snad bude znamy spokojny. Uvidime zajtra. Ale nam doma to chuti tak snad bude aj zadavatelovi a kolacik z tej plnky pojme tu vlhkost a bude stavnaty dokym ho budu zajtra konzumovat. Este raz velka vdaka vedela som ze vy mi tu dobre poradite
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievcatka prosim o pomoc. Znamy si objednal torticku a ze krem tvarohovo-citronovy. No ja s takym kremom nemam skusenosti. Vobec netusim ako sa to bude v tomto teple chovat a to este torta bude cestovat skoro 3 hodiny od nas. Pozerala som po nete rozne trasene recepty, so zelatinov ... ale neviem si vybrat nemate nejaky overeny ktory vydrzi dlhu prepravu a nezmeni to nic na jeho vyseldku? Dakujem