Torta s Bielou čokoladou a sviezim ovocim...POMOC
Pozrite si aj
http://www.publictv.cz/cz/menu/3/videoarchiv/clanek-30084-dortomanie/15… v tomto diely (2) robí HeRa tie trubičky, ale ja iné ozdoby z čokolády.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Alenka ja by som urobila tak, že by som rozpustila tie peniažky biele s trochou cery a potom ponatierala na papier na pečenie a ked to stuhne nakrajala by som veľké kosoštvorce alebo nejake vzorce iné a to dala okolo torty tak aby sa prekrývali alebo tie ruličky http://forum.dortomanie.cz/viewtopic.php?f=275&t=52 len to bude asi dosť piplačka, neviem alebo kontaktuje gabikunav, tá je na take expert.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj, ja som také ruličky robila a nie je to až taký problém, použila som peniažkovú čokoládu Carla a za 2,5 hodinky som ich mala asi 160 ks, je to len o cviku, ale je to dobré a aj to dobre vyzerá. Alebo si rozpusť čokoládu, (čistú bez ničoho), na papier si sprav šablónu a striekaním(hustým) cez sáčok si vyrobíš taký mantinel, ktorý už len prilepíš na bok torty. Obidve torty mám v albume, tak sa môžeš pozrieť.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
je to super tie rulicky a to druhe som este neotvorila..neviem kde to mam hladat
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj, tie mantinely mám na 2 strane v katalógu, tiež ja to z tmavej čokolády + jahody
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aj mne sa tie čokoládové ruličky strašne páčia, škoda, že vo videu neukázali, ako to dávali dole keď to zatvrdlo,nepoláme sa to?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som tie trubicky robila je to sice pracne ale ide to. tiez som sa bala toho ze sa to polame ale islo to v pohode ono sa odlomi ale len ten kusok co je zarolovany tak netreba vela rolovat. a nedat nic len cokoladu. Uplne najjednoduchsie by mozno bola nejaka transferfolia na cokoladu okolo torty a hotovo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ak chceš iba potiahnuť tak ja som robila čokohmotu z bielej čokolády a potom potiahla tortičký v katalogú trojposchodová dvojfarebná biela a tmavá čokoláda
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Jej dievcata strasne moc vam dakujem..no neviem ako sa s tym ja potrapim..na rulicky nemam tie tenucke formicky...tak asi to musim nejako inak vymysliet..aj mne to neslo do hlavy,ako to ribla s tou cokolasou..aj tie spiraly...ako dala potom prec tu foliu...som z toho jelen! Ved ked to stuhne,tak potom sa jej to nepolamalo??? to uz preco neukazali vo videu,...alebo sa to dava aj s tou foliou na torty???
Dakujem vam !!!!vsetkym!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prosim prosim zienky zdatne..pomozte mi,mam na piatok robit tortu s ovocim a okolo torty chce zakaznicka ozdoby z bielej cokolady...dnes som cokoladu kupila,len neviem ako na to,aby som to poukladala na tu tortu tak,aby sa to nelamalo,popripade ak mate niekto nejaky navod ako sa robia tie rulicky z tej cokolady ja vam budem nesmierne vdacna...poradte ak viete..ci ta cokolada moze byt aj ta obycajna,poleva cukrarska-take peniazky ....zakaznicka si to zela tak,aby okraje boli bud tie rulicky alebo len take platky cokolady...kto ma skusenosti,poradte co sa mi bude lepsie robit..a ako na to..ak by sa nasiel aj fotopostup,budem len rada... Nebojim sa toho,aj sa mozno natrapim,ale ulahcite mi robotu,ak nazbieram o tom aspon enajake infosky...tak Dakujem dakujem dakujem...!!Piste-nehambite sa!
