reklama

Torta s Bielou čokoladou a sviezim ovocim...POMOC

Alenik , 28. 09. 2010 - 15:03

reklama

Prosim prosim zienky zdatne..pomozte mi,mam na piatok robit tortu s ovocim a okolo torty chce zakaznicka ozdoby z bielej cokolady...dnes som cokoladu kupila,len neviem ako na to,aby som to poukladala na tu tortu tak,aby sa to nelamalo,popripade ak mate niekto nejaky navod ako sa robia tie rulicky z tej cokolady ja vam budem nesmierne vdacna...poradte ak viete..ci ta cokolada moze byt aj ta obycajna,poleva cukrarska-take peniazky ....zakaznicka si to zela tak,aby okraje boli bud tie rulicky alebo len take platky cokolady...kto ma skusenosti,poradte co sa mi bude lepsie robit..a ako na to..ak by sa nasiel aj fotopostup,budem len rada... Nebojim sa toho,aj sa mozno natrapim,ale ulahcite mi robotu,ak nazbieram o tom aspon enajake infosky...tak Dakujem dakujem dakujem...!!Piste-nehambite sa!Veľký úsmevVeľký úsmev


reklama


reklama

Zakulka, Ut, 28. 09. 2010 - 15:34

Alenka ja by som urobila tak, že by som rozpustila tie peniažky biele s trochou cery a potom ponatierala na papier na pečenie a ked to stuhne nakrajala by som veľké kosoštvorce alebo nejake vzorce iné a to dala okolo torty tak aby sa prekrývali alebo tie ruličky http://forum.dortomanie.cz/viewtopic.php?f=275&t=52 len to bude asi dosť piplačka, neviem alebo kontaktuje gabikunav, tá je na take expert.SlnkoSlnkoSlnkoTortaTortaTorta

Ahoj, ja som také ruličky robila a nie je to až taký problém, použila som peniažkovú čokoládu Carla a za 2,5 hodinky som ich mala asi 160 ks, je to len o cviku, ale je to dobré a aj to dobre vyzerá. Alebo si rozpusť čokoládu, (čistú bez ničoho), na papier si sprav šablónu a striekaním(hustým) cez sáčok si vyrobíš taký mantinel, ktorý už len prilepíš na bok torty. Obidve torty mám v albume, tak sa môžeš pozrieť.

Adka_lc, Ut, 28. 09. 2010 - 17:14

je to super tie rulicky a to druhe som este neotvorila..neviem kde to mam hladat

Ahoj, tie mantinely mám na 2 strane v katalógu, tiež ja to z tmavej čokolády + jahody

Aj mne sa tie čokoládové ruličky strašne páčia, škoda, že vo videu neukázali, ako to dávali dole keď to zatvrdlo,nepoláme sa to?

Ja som tie trubicky robila je to sice pracne ale ide to. tiez som sa bala toho ze sa to polame ale islo to v pohode ono sa odlomi ale len ten kusok co je zarolovany tak netreba vela rolovat. a nedat nic len cokoladu. Uplne najjednoduchsie by mozno bola nejaka transferfolia na cokoladu okolo torty a hotovo

HelkaT, Ut, 28. 09. 2010 - 19:55

ak chceš iba potiahnuť tak ja som robila čokohmotu z bielej čokolády a potom potiahla tortičký v katalogú trojposchodová dvojfarebná biela a tmavá čokoláda Torta

Alenik, St, 29. 09. 2010 - 08:29

Jej dievcata strasne moc vam dakujem..no neviem ako sa s tym ja potrapim..na rulicky nemam tie tenucke formicky...tak asi to musim nejako inak vymysliet..aj mne to neslo do hlavy,ako to ribla s tou cokolasou..aj tie spiraly...ako dala potom prec tu foliu...som z toho jelen! Ved ked to stuhne,tak potom sa jej to nepolamalo??? to uz preco neukazali vo videu,...alebo sa to dava aj s tou foliou na torty???Chichocem saChichocem saPrekvapeniePrekvapenieVyplazený jazykVyplazený jazyk Dakujem vam !!!!vsetkym!

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama