Topenie hmoty
Pozrite si aj
no ak mas pod potahovkou len vyslahane maslo s cukrom,tak by sa nemala,to by musela byt neskutocna vlhkost v miestnosti.. ja preistotu pod potahovku davam len to,ani pudingove kremy nie..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mona7, mne sa minulý týždeň stalo to isté, zliezla mi celá poťahovka z bokov. Použila som PDT. Pritom som robila tak ako vždy.... skutočne neviem čím to mohlo byť. Nech ťa nemýli, že tu nemám torty, ja ich sem už neuverejňujem. Dúfam, že tento problém sa nám podarí vyriešiť. Prajem ti, nech sa ti darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
daj si do zadu do chladnicky za tortu karton
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja robím len so smartflexom a nemôžem povedať nič zlé, a pod poťah dávam pudingovo maslový krém 1:1 alebo aj falošný parížsky alebo obyčajnú nutelu a nikdy sa netopil ani nezliezal a v chladničke ju chladím priamo pri tom chladiacom telese, a ešte som nikdy nedávala 4-5 mm hrúbku vždy robím tenšie a drží bez problémov.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
monka ak môžem poradiť nepoťahuj hned tortu ked ju prenesieš do tepla počkaj, až je veľmi vychladená a pustí rosu nech trochu uschne a až potom poťahuj
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem vám dievčatá. Ja som síce začiatočník - ale študovala som túto stránku pol roka kým som sa odvážila niečo spraviť. pod poťah dávam tvarohovú plnku - svieža tvarohová - je maslová - to tu jedna baba popisuje ako ju spraviť aby bola dobrá pod poťah. Torty som robila dve s touto poťahovkou - vždy som nechala od večera do rána odstáť tortu v chladničke a potom som ešte poťah trocha upravila a nechavam tortu vonku tak 5 minút - možno aj viac a tak tám poťah na tortu. Možno ju často vyberám z chladničky - viac krát von-dnu,von-dnu - ked ju obzeráme alebo krájam z nej - ale to by nemalo vadiť
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem vám dievčatá. Ja som síce začiatočník - ale študovala som túto stránku pol roka kým som sa odvážila niečo spraviť. pod poťah dávam tvarohovú plnku - svieža tvarohová - je maslová - to tu jedna baba popisuje ako ju spraviť aby bola dobrá pod poťah. Torty som robila dve s touto poťahovkou - vždy som nechala od večera do rána odstáť tortu v chladničke a potom som ešte poťah trocha upravila a nechavam tortu vonku tak 5 minút - možno aj viac a tak tám poťah na tortu. Možno ju často vyberám z chladničky - viac krát von-dnu,von-dnu - ked ju obzeráme alebo krájam z nej - ale to by nemalo vadiť
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte, použila som na poťahovanie aj zdobenie smartflex ale tá poťahovka na torte sa mi tak po hodine začína vždy rozpúšťať - prosím poradte mi čo stým. Dakujem