ahoj, ja robím takýto : 1 pochúťkové maslo mana (alebo mascarpone), 1 smotanu 33%, 3-4lyžice cukor práškový, a nesku roztopiť vo vode a podľa chuti pridať- všetko dokopy a zmiešať. najlepšie by bolo keby si ho mala cez noc v chladničke. čo sa týka piškotu ja by som ho poliala kávovím rozvakom (neska, voda, cukor) .-)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Sikulky,poradte mi prosim. Objednavka znela torta potahovana PDT s vyzdobou(tu si vybrali konkretnu,takze toto menit nebudem) ale vnutro ma byt co najpodobnejsie tiramisu zakusku,zakaznik miluje tiramisu,tak nieco take. Mam doma cremfix s prichutou tiramisu,este som to neskusala,ale teda viem si to predstavit ako krém,ale co dalej? Piskotovy korpus asi, a obliat to kavovym ci amareto rozvarom?A este nieco,ci to staci?Nebude to suche,nezaujimave? Nechcem v den pecenia naslepo triafat chute, chcu to na sobotu,takze uz intenzivne rozmyslam. Skusal niekto nejaky podobny recept stym,ze mal uspech? Vopred velmi pekne dakujem!!