
reklama
reklama
Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krása,
aký krém používaš na zdobenie,je pekný hladký
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
parížsky krém, len namiesto tmavej čokolády pridám bielu roztopenú v prevarenej vode/ na 250g čokolády dám 0,7dcl vody vymiešam dohladka a za studena vlejem do biela vyšľahanej Hery s trochou práškového cuku, toto množstvo stačí na 1250g Hery/
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
zaujímavo krásna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
veľmi pekná
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super krém skúsim to...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
navyše takto urobený krém perfektne drží tvar aj ked je dosť teplo,petra
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
reklama
Podobné obrázky