
Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Majka nadhera!!! Prezrad ak mozes,ako sa ti vzdy podaria take uzasne okraje?pravy uhol!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Keďže som tortu obaľovala s cestom so sušeného mlieka, práškového cukru a cery tak sa mi nedá torta obaliť tak ako napr. s WI, tu to robím všetko osobitne, najprv si vyvaľkám vrch a potom pásy na boky torty to mi automaticky vytvorí hranu. Keď to ešte uhladzujem tak na vrch torty si dám nožík a na stenu t.j. bok priložím žehličku a hladím
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krásna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podobné obrázky