reklama

Svadobná s pivonkami, hortenziami a ružami

Pridal/a AnkaP dňa 04. 07. 2016 - 18:41

"Patlaná" na želanie nevesty.

Chute zhora:

1.p. čokoládový korpus kropený Amaretom, karamelový krém, malinový džem,

2.p. svetlý korpus, čerstvé maliny, karamelový krém, parížska šľahačka,

3.p. čokoládový korpus, jahodový krém, čerstvé jahody, parížska šľahačka,

4.p. svetlý korpus, ríbezľový krém, šľahačka s mascarpone, čerstvé ríbezle,

5.p. orechový korpus, čokoládový krém nad parou, krém nad parou s bielou čokoládou a praženými lieskovcami, ríbezľový džem

 

Svadobná s pivonkami, hortenziami a ružami, torta, Svadobné torty, AnkaP, 1

reklama

reklama

reklama

Komentáre

zinka16, St, 06. 07. 2016 - 14:19

Absolútna jednotka ÁnoTlieskamÁnoTlieskamÁnoTlieskam​Čím si patlala na poťahovku? Mne sa náhodou takéto opatlané páčia, má to takú patinu.

AnkaP, Št, 07. 07. 2016 - 19:47

Zinka, potiahla som ju WI a potom som ju špachtľou "patlala" royal icingom a nakoniec postriekala sprayom Valley (kakaové maslo).  Všetkým veľmi pekne ďakujem za pochvalu.

zinka16, Št, 14. 07. 2016 - 14:54

A nemusí ísť Velly na zmrazený povrch? Mám v pláne to vyskúšať, lebo má krásnu "brizolitovú" štruktúru, ale to mrazenie ma odrádza...

AnkaP, St, 20. 07. 2016 - 17:24

Zinka, stačí aj keď je tortička dobre schladená. Ja som chladila na 4°C a ten povrch sa robil, len bolo treba veľmi dobre rozšľahať spray a potom striekať.

PrekvapeniePrekvapeniePrekvapeniePrekvapeniePrekvapeniePrekvapeniePrekvapeniePrekvapeniePrekvapeniePrekvapenieto je úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúžasná tortaTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamSrdceSrdceSrdce


reklama

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama