
Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krasna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krásna je
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Toto sa mi velmi paci, krasne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krasna a velmi sa mi paci ten styl, len teda by ma zaujimalo ako zabezpecit, aby korpusy neobschli pripadne neotvrdli kym sa pojde papkat...mate niekto skusenost?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem všetkym, teši ma že sa vam páči... k dotazu:korpusy "nestihly" obschnut ... svadba bola v čr a tam sa nezvykne mat tortu na stole cely den, vybrala sa z chladničky tesne pred krajanim. Ale ani tak by sa to asi nestalo, lebo korpusy boli z masloveho cesta, take hutnejsie a dost vlačne.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podobné obrázky