Vrchný korpus klasika piškota, trocha mandlí a jogurtový zeasan s mandarinkami, poliate punč. rozvarom, spodný korpus svetlý a tmavý, fal. parížsky a pudingový ananasový krém, poliate punč. rozvarom. potah k2 a kvety Icing...
Takúto tortu som ešte neodovzdávala , robila som ju pri 35st
a vyzerala hrozne
,potila sa ako na plaži
nedalo sa to ani osusit a ani poutierat... vyzerala ako by som len začala piect....
Aspon, že chutila

reklama
reklama
Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
reklama
Podobné obrázky