
Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
NADHERNA
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krásna
.....len nedávno sme tu mali debat o rýchlom naplňaní serveru alebo čoho to
v tomto som analfabet
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahaho a ono to samo naskočilo 3 krát
prečo to????
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Krása nad krásu,ale som z toho pako ako to môže bokom držať a nepadnúť,alebo nezlomiť sa asi je to robené inak,myslím tým dáke perníkové cesto nie?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
N A
D
H
E
R
N
A
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
kráááása!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krásna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
KRASA
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Peknučká
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem dievcata nie je v tom ziadne tajomstvo. Vrch som spravila tak, ze jedna piskota je upecena spolu s tortovou oplatkou, potom krem a dalsia piskota. Ale mozno som prisla na zlepsovak, len ho musim vyskusat v praxi. Uvidime
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
veľmi pekné
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
k
r
a
s
n
a
