
Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Gabika, je krásna. Aj ja mám tento stojan, ale ešte som nestavala tú nohu do stredu. Vykrojila si najprv dieru a potom na to navliekla tortu, alebo si ju len napichla? Ja mám robiť na budúci týždeň.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Sigetka neviem ako robila Gabika, ale ja som si najprv ešte na korpusoch pred naplnením vykrojila ostrým nožom otvor na dieru, potom som potiahla marcipánom, prostriedok som jemne nakrojila a stojan jemne pretiahla cez marcipán a našrobovala. Nech sa darí. Ale pozor keď ju budeš celú dávať do chladničky je treba na to dvoch, lebo mne to začalo balansovať tým že to je vysoké a má to dosť veľkú váhu. Moja vážila cez 11 kg.
Gabika fakt sa ti nádherne vydarila
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte, ja som najskôr tortu naplnila, potiahla, vyrezala otvor na stojan a potom preniesla a tiež sme ju museli prenášať dve
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
K R
Á
S
N
A
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
je krásna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krásna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Pekná, jemná.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
PEKNUČKÁ
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podobné obrázky