reklama

svadobna torta zhrnutie


reklama

Dobry den som tu nova teda novo zaregistrovana,ale sledujem a citam vas uz dlhsie. Poprosim vas o vase poznatky a rady. Peciem svadobnu tortu a chcela by som vas poprosit o zhrnutie na co si dat pozor pri takej torte torta bude 3poschodova na stojane a dve male okruhle torty po stranach tej na stojane. Plnim pudingovym kremom. Zvonku mam tortu vyrovnat maslom zmiesanym s cukrom (obycajne maslo alebo hera ?)Mam strach ked sa otepli ze sa mi bude potahovka topit. Potahujem PDT special. Ako tomu predist? Velmi vam budem vdacna za vasu pomoc. Dakujem Zlomené srdce

Pozrite si aj


reklama


reklama

Ved ja som toho uz precitala dost, len sa bojim , ze pri praci na nieco zabudnem a tak by som chcela take zhrnutie. Ale dakujem idem si pozriet aj tie odkazy.

ani take zhrnutie ti nepomoze,no mne nepomohlo,bola som tak v strese z prvej torty ze som dost veci pozabudla..dufam ze tebe sa to nestane...a potom sa pochval vysledkom..drzim palce nech sa podari

sona7, Ut, 24. 04. 2012 - 17:29

..kludne vsetko ako pises,len pozor,aby nebola tenka vrstva potahovky, lebo ked je tenka sa moze topit,a jasne ze pred potiahnutim tortu vychladit, najlepsie je vecer naplnit a na druhy den potahovat a zdobit..nech sa dari..

Sisja, Ut, 24. 04. 2012 - 17:58

A nepoťahuj tortu hneď po vybratí z chladničky, aby sa Ti poťah neodúval, nechaj chvíľku postáť pri izbovej teplote, držím, palce, nech sa podarí Kvietok

keď plniš pudingovym kremom nezabudni celu natrieť maslom alebo Herou vymiešanou s cukrom a trochou Rumu to na tej torte stuhne a poťahovka sa nebude topiť nech sa Ti dari Áno

keď plniš pudingovym kremom nezabudni celu natrieť maslom alebo Herou vymiešanou s cukrom a trochou Rumu to na tej torte stuhne a poťahovka sa nebude topiť nech sa Ti dari Áno

no uz teraz mam stres, v sobotu hlasia 30 stupnov. a torta bude cely cas na stole. Ma normalne trafi ked sa zacne topit.

apple2, Ut, 24. 04. 2012 - 20:42

neboj, nebude, ja používam smarflex - ten krásne stuhne ako taká škrupinka a nič sa netopí, držím palce

Neboj, nebude sa topit, iba pri styku s tekutinou sa topi (vela mlieka alebo stavy v plnke), jedine trosku zmakne, povoli, ale to nebude vidno, ak tortu dobre vystuzis...drzim palce

Určite sa ti podarí, ja som tiež bola v strese, lebo som robila prvý krát 3 poschodovú, svadobnú a spodné poschodie bolo punčové a dopadlo to dobre, dodržala som sa rád a použila som smartflex velvet 4 mm vystužená podľa pokynov nebolo síce 30 stupňov, ale 26 držím palce Úsmev

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama